cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Miquel Ensenyat deixa MÉS per Mallorca després de 30 anys de militància

«Amb data d’avui he fet efectiva la meva baixa de militància de MÉS per Mallorca i de l’agrupació local PAS-MES. Han estat 30 anys de militància, amb dos anys com a regidor, deu com a batle d’Esporles, quatre de president de Mallorca, i quatre de diputat». Així ho ha anunciat aquest dilluns en un missatge al seu perfil de Facebook Miquel Ensenyat.

Ensenyat va ser president del Consell de Mallorca entre 2015 i 2019, durant el Pacte de Progrés, i després ha estat com a diputat autonòmic al Parlament.

L'exdirigent ha explicat que es troba «en una fase de canvi de cicle vital» i per això té «la necessitat de tancar aquelles etapes que ja han passat, per començar-ne de noves lleuger d’equipatge». «I ho vull de la millor manera possible que és donant les gràcies a totes les persones que durant tots aquests anys m’han demostrat suport i afecte, a totes aquelles persones amb les quals hem pogut compartir al llarg d’aquests anys i desitjar molta sort i encerts a l’equip actual en un moment on es més necessari que mai, saba jove i renovada. Una fortíssima abraçada!», ha conclòs Ensenyat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere Mateu, fa devers d'un mes
Això d'ecosoberanista no lliga, independència clar i català i més humilitat als seus líders ...
Valoració:5menosmas
Per Toni F, fa devers d'un mes
Un venut manco, ara ja ha fet sa feina a son amo i marxa. No ens fa cap falta; polítics com ell fan més mal que bé al sobiranisme. Au, idò, bon viatge i bon vent!
Valoració:2menosmas
Per virginia, fa devers d'un mes
si ho hagués anunciat abans de les eleccions, encara els hagués votat.
Valoració:-3menosmas
Per arruix, fa devers d'un mes
Justo ahora que han conseguido -estos y los del PI- unos resultados realmente espectaculares.
Pueden darse la mano con los de Junts x Europa.
Hasta los payasos de SALF, o como se llamen, les han dado por saco.
Mar i bon vent.
Arruix.
Valoració:-20menosmas
Per MMXXIX, fa devers d'un mes
@elventdelnord
Compartesc la seva opinió. Jo també era votant fidel del PSM, però quan el partit deixà de ser qui era per formar part de Més, vaig decidir no votar la nova formació perquè -simplement- no s'avenia amb la meva ideologia. Per a mi sols era una operació estratègica i estètica per aconseguir vots. Els resultats que obté Més són els que són, i qui no els vulgui veure que no els miri.
Valoració:11menosmas
Per Ho pitjor que va trepitjar el Consell, fa devers d'un mes
Crec amb humilitat, va ser ho pitjor que va trepitjar el Consell, les dades i fets ho corroboren.
Valoració:7menosmas
Per Ara?, fa devers d'un mes
Ara que ja no té possibilitat de continuar xuclant?
Ara que ha destrossat des de dins el sobiranisme?
Ensenyat és el polític més barrut que ha passat pel sobiranisme.
Valoració:10menosmas
Per elventdelnord, fa devers d'un mes
els dirigents que van decidir 'matar el PSM per anar en coalició amb Iniciativa, van fer un flac favoral nacionalisme balear. i per fer que? no es que guanyessin molt que diguem. jo era militant del PSM des de la seva fundació i quan en Barceló va decidir que seria MES , ho vaig deixar, i no els he tornat a votar.
Valoració:11menosmas
Per Admiradora, fa devers d'un mes
Una llàstima i pèrdua

Esper que només sigui un punt i a part i que en breu torni a la palestra. Pocs polítics enganxen amb la gent com ell i aconsegueixen arribar a sectors que no són del nostre micro cosmos.

A MÉS li queda poc de PSM i molt d'Iniciativa. S'ha diluït tant el nacionalisme que a vegades sembla que el PSOE els passi per davant. Qui ho hauria dit!

Els resultats desastrosos d'ahir ens haurien de fer reflexionar. El país torna petit i no podem continuar vivint dins una capelleta.
Valoració:-6menosmas
Per Normal, fa devers d'un mes
És normal. Primer tesponsable com a president del Consell, de que ara hi governi la dreta. Defensor de l'autopista de Campos i que segurament ja sap que no tornarà a ser candidat a res. Tanmateix aquesta passa de partir, dins Més l'haurien de seguir molts altres representants.
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente