cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

El Pi: «S'ha votat a favor o en contra de Pedro Sánchez i no pensant en els problemes de les Illes Balears»

La Coalició per una Europa Solidària-CEUS ha aconseguit representació a l’Eurocambra. La cap de llista de CEUS, Oihane Aguirregoitia, serà la veu d’El Pi-Proposta per les Illes Balears al Parlament Europeu. «Les reivindicacions de les Illes arribaran a Europa i farem que Europa es banyi per la gent de les Illes Balears», assegura el candidat d’El Pi al Parlament Europeu Jordi Prunés.

Prunés ha agraït la confiança de les persones que han votat la formació: «Agraesc a la gent que encara pensa que un projecte i una veu balear és més necessari que mai i Europa és la primera passa per solucionar-los». Cal recordar que El Pi ha aconseguit 3.058 vots, el 0,96%.

«Hem fet una campanya explicant problemàtiques d’aquí. Tenim problemes de saturació, de sobrepoblació, tenim manca d’habitatge… per totes aquestes problemàtiques són les que lluitam i per les quals continuarem lluitant», ha explicat Prunés.

«Tot i aconseguir representació, la gent ha tornat a votar en clau estatal. El bipartidisme s’ha tornat a fer palès en aquestes eleccions. Els espanyols han votat o en contra o a favor de Pedro Sánchez i no pensant en els problemes de les Illes Balears», explica el candidat.

El candidat ha assenyalat que «la veu de les Balears arribarà a Europa a través de la nostra cap de llista. Oihane serà la nostra veu a la cambra europea i jo estaré vigilant perquè totes les nostres reivindicacions siguin una realitat», ha assegurat el candidat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xisca, fa devers d'un mes
Pels comentaris i xerrades de la gent que vaig tractant en el dia a dia, la gran majoria esta desencantada i no voldria votar cap proposta política presentada en aquestes eleccions. Però la reflexió ens marca el camí. Encertat o no, la gent el que NO vol, es desmillorar notablement el seu estat actual de "mal estar". Això no pot empitjorà mes. Qui podia frenar amb més contundència una dreta tan ofensiva com la que ens insulta a diari? No votar, no era solució. Votar en blanc, tampoc. Votar partits menuts que no saben fer un front comú ? Tot un despropòsit era votar PSOE? Cert, però era l'única sortida viable.
Valoració:-2menosmas
Per Josep Miquel, fa devers d'un mes
@Kalikatres doncs El Pi va ésser el únic que va centrar la seva campanya precisament en tot el que diu i res més i el únic que no reb ordres de fora de ca nostra. Si no ens va votar cap problema però sàpiga que en tot el que ha dit El Pi va coincidir amb vostè. Ho recordi per altres eleccions perquè coincidim, al manco jo, en el que diu. Just defenso els interessos dels nostres ciutadans de les Illes Balears
Valoració:2menosmas
Per Kalikatres, fa devers d'un mes
La gent vol viure tranquil.la! Davant la inseguretat de l´ocupació d´habitatges, les voravies ocupades, les cales ocupades... prioritzen l´urgència de la seguretat en front d´altres necessitats.
Els problemes no resolts continuen.
No crec que hi tengui a veure en Pedro Sánchez, sinó la feina feta aquí a les Illes.!
Valoració:1menosmas
Per Josep Miquel, fa devers d'un mes
@Ja ho val, doncs si fos com diu la diferencia entre els dos grans partits seria tan minsa? Revisi les diferencies, deixant apart que els dos son cosins germans, i que els d'extrema dreta neonazis els tenen agafats pels dellonsis a Prohens i Cia i s'han de deixar que els hi entrin, un dia si i l'altre tambe, doblegada i hagin de pagar el xantatge. Evidentment vostè vota a veus de fora de les Balears, pero El Pi no reb ordres de fora de ca nostra.
Valoració:-2menosmas
Per Ja ho val!, fa devers d'un mes
Tampoc és veritat. S'ha votat en contra de tota l'esquerra, perque han pres decisions importants, sense consultar- les ni amb el poble, ni tampoc amb tots els parlamentaris.
Valoració:1menosmas
Per arruix, fa devers d'un mes
PI, Més, y bastantes más deben desaparecer. No encandilan a nadie.
Hasta los payasos de la extrema, extrema, extrema derecha les han dado por saco.
¿Os quejabais de Abascal?. Ahí teneis otro.
Valoració:-9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente