cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Sumar Balears: «L'esquerra ha tret un mal resultat, hem de fer autocrítica»

El candidat de Sumar Balears al Parlament Europeu Juanjo Martínez ha considerat negatius els resultats obtenguts per la formació i ha mostrat molta preocupació per l'increment de l'extrema dreta.

En declaracions als mitjans per a valorar els resultats de les eleccions europees, en què Sumar ha obtengut tres escons, Martínez ha admès que els resultats «no són els esperats».

Alhora, ha assenyalat que hi ha dues qüestions que els preocupen molt. D'una banda, la baixa participació que, segons Martínez, hauria de fer «reflexionar» els partits de l'esquerra i, de l'altra, que els resultats són «dolents» per al conjunt dels grups d'esquerres, ja que hi ha hagut un «retrocés davant de formacions d'extrema dreta».

Davant d'aquest escenari, el candidat de Sumar ha considerat que el conjunt de l'esquerra ha de fer «autocrítica» per a «continuar avançant i revertir els mals resultats al conjunt de l'Estat».

Sumar, amb 13.870 vots, ha estat la sisena força a les Balears, amb el 4,35% dels vots, darrere d'Ara Més-Ara Repúbliques (5,17%), l'Agrupació d'electors d'extrema dreta Se Acabó la Fiesta (5,34%), VOX (11,2%), PSOE (28,93%) i PP, que ha guanyat les eleccions, amb el 35,78%.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Crec que no., fa devers d'un mes
Però en sabeu, de fer crítica? Fa temps que
l´hauríeu d´haver feta!
Valoració:3menosmas
Per uuufffffffff, fa devers d'un mes
Luis Felipe Lorenzo García (ufffffffffffffffff) y el tal Ja ho val, seguro que es el mismo.
Como Juan Palomo. Yo me lo guiso.......
Valoració:-6menosmas
Per MMXXIX, fa devers d'un mes
Més no obté millors resultats ni n'obtendrà mentre segueixi essent el que és: la confluència de dos partits, de dues ideologies, que no quallen ni troben el seu encaix social. Em sentiria més satisfet amb un PSM que és votat per gent amb ideologia clara, conseqüent i definida (tot i que obtingués la meitat de vots que Més), que el que està passant ara amb Més i les coalicions matemàtiques de què forma part i que no se sap ben bé on estan situades políticament.
Valoració:6menosmas
Per Ja ho val!, fa devers d'un mes
@Luis Felipe Lorenzo.
Estic completament d'acord amb vostè.
Hi ha moltíssims electors que s'han abstingut, només per aquest motiu. I també, en hi ha d'altres que han votat una altra opció que s'havia posat de part d'Israel, o que simplement s'ha mantingut neutral, com han fet molt inteligentment El Pi i Junts per Catalunya .
Però com que els ho dèiem, i no just no ens feien cas, si noque ens renyaven, pensant que tots els seus votants duien mocadors de quadrets, sense tenir en compte que entre la nostra població, almenys un trenta per cent és d'origen jueu i que entre els altres molts han perdut els llinatges, o son d'origen peninsular i per tant passa desapercebut, però que també ténen origen jueu, més altres només per simpatia, més altres perque no els agrada el comportament de la majoria àrab, que se manifesta obertament anti- Israel, han girat l'esquena a MÉS, a EU, a Podem i al PSOE.
I que pensin, que no just han perdut els nostres vots, si no que també han perdut la nostra confiança. I que si ens consideren importants, ens hauran de tornar a guanyar. Per contra, si els agraden més els del mocador i els volen tenir contents només a ells, hauran de fer altres comptes.
Valoració:1menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa devers d'un mes
Mallorca ha dit no a aprofitar un conflicte extern per recuperar l’odi contra els jueus i fer costat a la creació d’un Estat islamista, teocràtic i homòfob. L’esquerra ha jugat molt fort contra les víctimes del festival de música bombardejat el 7 d’octubre i l’Estat que la defensa (l’Israel). Altrament, tenim una esquerra que creu que basta agitar la llengua, l’habitatge i la reacció contra el turisme per governar perquè així ha funcionat durant 30 anys. Una esquerra que passa dels despatxos a les manifestacions amb llonguets i canyes i poder adquisitiu. Però Mallorca és una societat empobrida, de ciutadans amb patinete i cotxe de nadó tret d’un contenidor i treballador de centre de treball al sector secundari o terciari. Una societat on no es pot aplicar la poesia econòmica i sociològica d’Impulsa Balears i d’altres gurús que fan informes a preu d’or com a xurros, que paga el tresor públic especialment esquerrà, necessitat de profetes i messies. L’esquerra sociològica és obrera, i el vot fuig cap a l’extrema dreta cansat de buròcrates socialistes de corbata, estil José Borrell, José per opció, no perquè Franco li obliga. Ara, enhorabona per encertar que cal reflexió i que perd l’esquerra i l’europeïsme socialista, que guanya a les urnes sense motivar a tenir fills, sense reintroduir alegria al llar corrent.Per tant, una política ineficaç. Allò de Begoña Gómez plorant, víctima injusta, i tothom “te queremos, Begoña” i Sánchez d’homo protector que balla amb la dona destrossada davant les urnes i s’inventa un slogan per guanyar el que no fa governant “votemos con la zurda” ha estat denigrant. Tot de laboratori de comunicació política que ja cobraran alguns, que passen la factura malgrat el servei no ha estat exitós. Paga el ciutadà no militant, no passa res.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente