cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Ara Més es reivindica com el «mur de contenció» davant «el feixisme i les polítiques d'ultradreta»

Ara Més-Ara Repúbliques s'ha reivindicat com el «mur de contenció» davant «el feixisme i les potencials polítiques d'ultradreta» que executin des de la Comissió Europea. Cal recordar que la coalició ha aconseguit 16.457 vots a les Balears, un 5,17%.

D'aquesta manera s'ha expressat la candidata d'Ara Més a les eleccions del 9J Alice Weber, en una primera valoració dels resultats obtenguts per la coalició en què s'integren MÉS per Mallorca, Més per Menorca i Ara Eivissa, juntament amb ERC, EH Bildu i BNG.

Ara Repúbliques ha obtengut tres escons al Parlament Europeu, els mateixos que va aconseguir a les passades eleccions europees del 2019, per la qual cosa la representant ecosobiranista ha recalcat que és l'única força d'esquerres que aconsegueix mantenir el seu nombre de parlamentaris a l'Eurocambra.

«Després d'unes eleccions tan polaritzades, mantenir-se com a mur de contenció demostra la força que té Ara Repúbliques i amb què treballarà a partir de demà, per construir una Europa democràtica, antifeixista, feminista, antiracista, verda, justa i que reconegui la insularitat i el català», ha al·legat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maikel, fa devers d'un mes
Més aviat diria que és un mur de lamentacions, guanyat a pols. Era d'esperar, escolans... No teniu pus missatge que arribi als votants ni exvotans. Cal que repenseu el vostre projecte, car ben prest acompanyareu els entabanadots de Cs i el Pi. Salut i bon viatge per l'inframón!
Valoració:3menosmas
Per És que no aprenen..., fa devers d'un mes
Si el poble ha escollit a la dreta, el que hauríeu de fer voltros, és un bon exàmen de consciència, i un ferm propòsit d'esmena. I no alçar parets contra la voluntat del poble.
El fer costat al victimisme d'uns terroristes llunyans, vos ha precipitat per les escales dels col.legis electorals. I si decidiu guarir- vos les ferides d'aquest esclat, amb més victimisme com a medicina, acabareu al cementiri dels partits polítics.
Jo només vos avís.
Valoració:2menosmas
Per Fracàs, fa devers d'un mes
S'imposa la renovació total dins Més. Resulta que la dreta i l'extrema dreta augmenta de volum i no tenen altra ocurrència que la de dir que Més és el mur de contenció, cosa que tampoc no és ver perquè en tot cas el mur de contenció, cada dia més deteriorat, és el PSOE. Com que no tenen ni programa propi, ni idees, ni projecte específic, s'han de conformar amb avisar dels perills de l'extrema dreta. Lamentable.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente