cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

VOX diu que «els mallorquins no poden pretendre anar tranquil·lament a les platges el juliol i l'agost»

230651

«Que bonita seria Mallorca si no fuera por los mallorquines» deien els franquistes i els seus hereus continuen desitjant i treballant per aconseguir el seu somni: una Mallorca sense mallorquins. A Manuela Cañadas, que no és la més viva del grup, se li va escapar aquest desig durant la seva intervenció al faristol del Parlament. La neofeixista troba que els mallorquins no han de fer nosa a les platges durant els mesos d'estiu.

La portaveu del grup neofeixista VOX, Manuela Cañadas, ha respost la manifestació i el sentiment majoritari a la societat mallorquina de desconcert i aclaparament pel preu de l'habitatge i la massificació i ha dit que els mallorquins, que directament o indirectament, viuen exclusivament del turisme, no poden «pretendre anar a les platges al juliol o a l'agost tranquil·lament, com fa anys».

I, en aquest sentit, la portaveu ha demanat «no caure en la turismofòbia» ni tampoc a llançar missatges com el de 'Tourists Go Home' perquè «cal ser conscients que es corre el risc que els turistes decideixin anar-se'n a destins fins i tot més atractius que les illes, si cap» i que a l'arxipèlag els treballadors «passin fam».


Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per t, fa devers d'un mes
ses platges de mallorca???per els colons,talment Na Cañada.
Valoració:2menosmas
Per Evident, fa devers d'un mes
Ah! Ells sí? Perquè de mallorquins no en tenen res.
Valoració:14menosmas
Per xisca, fa devers d'un mes
Com diu aquesta dona, na Manuela Cañadas, els treballadors venguts de fora per guanyar-se el sou, si troben que han de passar gana i altres necessitats, partiran cap a les seves terres i ens deixaran una Mallorca per netejar, i gaudir.ne plenament pels que quedem. Senzillament FANTÀSTIC !!! Esperem que ella també surti de les nostres illes ben aviat. Ho trobaria una benedicció de DEU
Valoració:30menosmas
Per Biel, fa devers d'un mes
L'emigració és un fenòmen natural i històric. No se'ns ha de posar el pèl de punta pensar que després de l'allau de gent immigrada a les illes, pugui encetar-se un procés d'emigració de persones des de les illes que no han vist acomplerts els seus somnis en aquestes illes.
Valoració:19menosmas
Per Josep Miquel, fa devers d'un mes
@Pilot, no hi es gens, lo seu es una trabucadura descomunal, a fi de comptes no sap fer res excepte cobrar i escampar odi i no es d'ara, es evident que pobreta no te mes que sarradis dins el cap. Genteta com ella es la que sobra a les nostres Illes.
Valoració:27menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa devers d'un mes
Però, no deien que volien llibertat? Me pareix que duen una panada mental apoteòsica.
Valoració:26menosmas
Per Pilot, fa 2 mesos
Aquesta dona, hi és tota?
Valoració:52menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente