cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Col·lectius espanyolistes reconeixen el fracàs del pla de segregació lingüística

Els col·lectius Plis educación i SCB, que defensen la supremacia de la llengua castellana damunt la llengua pròpia de les Balears, han reconegut, en un comunicat fet públic aquest divendres, que el pla de segregació de l'alumnat, que comptava amb el seu suport, ha fracassat i n'han responsabilitzat la Conselleria.

Les associacions espanyolistes han fet referència a les dades d'adhesió al pla pilot, al qual no s'hi ha sumat gairebé cap centre públic i només una desena de privats han considerat que el pla «ha nascut mort»

Segons Plis i SCB, es «revela el gran engany» del Govern, que segons ells, «mai va voler que el castellà fos també llengua vehicular d'ensenyament i acabar amb la immersió obligatòria (que sostenen que existeix)».

Els espanyolistes retreuen al Govern que no hagi fet una campanya de promoció del pla ni «cap intent de convèncer» els centres de «les bondats d'estudiar en llengua materna les matèries troncals».

Els extremistes també critiquen el conseller d'Educació, Antoni Vera i exigeixen al Govern que imposi el castellà sense consultar ni els professionals, ni els pares.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per conisi, fa devers d'un mes
barco de requilla dit amb balea
Valoració:3menosmas
Per Maikel, fa 2 mesos
El Govern Balear pepero ja porta 1 any empardalat, fent no-res... Retxes dins l'aigua... Porgant fum... S'han adonat que banderes, lengües, batalletes i collonades majúscules dels seus socis fatxes no condueixen enlloc i no sumen vots.
Aviat se semblaran als inútils totals del Pacte del Fracàs en paràlisi, que afortunadament han estat foragitats.
Valoració:-5menosmas
Per Josep Miquel, fa 2 mesos
Tot en gros quatre i el caporal que d'una banda o altre, en que totes son la mateixa, reben aportacions econòmiques per anar escampant els seus doiarros, aportacions que serien dignes de auditar. Que li farem son uns inadaptats que ni tan sols respeten la terra que els hi dona teulada i pa. Dons que seguesquin plorant.
Valoració:25menosmas
Per Joantit, fa 2 mesos
Més caps de fava, impossible.
Valoració:39menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente