muy nuboso
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
21°

El Pi: «Som l’únic partit amb papereta pròpia i això demostra la importància que li donam a Europa»

230477

El Pi-Proposta per les Illes Balears, PNV, Coalición Canaria i Geroa Bai han presentat la Coalició per una Europa Solidaria CEUS per a les eleccions europees del 9 de juny. El president d’El Pi, Tolo Gili, ha assegurat que «les Balears no ha tengut mai una veu pròpia i independent a Europa perquè els eurodiputats del PP, PSOE, VOX o Sumar fa temps que han demostrat que no miren per nosaltres».

«Per això és important tenir una veu balear a Europa, i per això agraïm el compromís dels partits que formam aquesta coalició que els diputats que treguem també seran diputats de les Illes i faran feina per les Balears. Seran les veus pròpies de les Illes Balears a les institucions europees», ha assenyalat el president.

Gili ha explicat que «en el seu moment, ja tenguérem una eurodiputada durant els darrers 5 anys i la nostra situació política no ens ha permès fer l’aposta que hauríem d’haver fet per Europa. I aquesta vegada no ens passarà. Tenim un candidat molt preparat, Jordi Prunés, i estarà molt damunt la coalició i els temes europeus. Farem feina junts perquè Europa s’acosti a les Balears», insisteix.

«I volem recordar que som l’únic partit que té una papereta pròpia, una papereta de les Illes, d’obediència balear… tota la resta de partits passen per llistes que depenen de Madrid. El primer balear que hi ha a les llistes europees és el nostre candidat, que és el número 4. I això demostra l’ajuda i el respecte dels partits que formam aquesta coalició i la importància que El Pi dona a les eleccions europees. Els grans problemes de les Balears passen per Europa, i nosaltres volem ser a Europa», ha apuntat.

Per la seva part, el candidat d’El Pi a les eleccions europees, Jordi Prunés, ha explicat que «a les Illes tenim problemes de saturació, tenim problemes d’habitatge, necessitam posar en marxa un agenda balear i implantar la transició energètica, i per això és necessari que Europa també s’impliqui i hi siguem presents. I quina millora manera que fer-ho acompanyat de partits que són referents per a nosaltres».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mascaró de Son Llodrà, fa 23 dies
Extravagant per dir-ho de forma suau i fer el ridícul, amb escreix, és votar un partit com el PP-vox fundat el 1976 per set exministres del dictador franco o la seua escissió Vox, sense la qual ara no pot sobreviure.

Millor votar amb dignitat, amb sentit comú i amb sentit cívic partits democràtics nostrats, referents, malgrat que encara no aconsegueixin prou de suport.

Es tracta d'anar endavant, no pas enrere.
Valoració:6menosmas
Per Josep Miquel, fa 24 dies
Farà el ridícul? Jajajajaja quants partits que just defensen les nostres Illes hi ha? El ridícul igual el farà vostè, perquè jo estic convençut que hi haurà la veu de Jordi Prunes al Parlament Europeu. Després sira capaç de dir doncs perdó hem vaig equivocar? O es que vol que els partits d'obediència fora de les Illes siguin els que podran obtenir millores aquí, que fins ara just s'han quedat en vendre fum? Vostè voti a qui li doni la gana, pero veu de un Balear a Europa serà en candidat de El Pi
Valoració:0menosmas
Per Josep Miquel, fa 24 dies
A veure Pere Mateu, els que volen tornar a UM no són els de El Pi, algun altre Consell? Es una molt bona opció, a El Pi, no ens donen ordres partits d'àmbit nacional, I si es tracta de defensar la nostra identitat lengua cultura i tradicions crec que no ni ha cap altre
Valoració:-3menosmas
Per M B, fa 24 dies
Doncs per a jo, pot ser una bona opció de vot.
Perque després de saber, que les esquerres fan costat a l'islamo-feixisme, un partit nostre de centre, que defensi la llengua i la cultura nostres i que tengui una gent suficientment intel.ligent com per no ficar- se en segons quins fregats, és perfectament votable. Per molt que els vulguin humil.liar.
Valoració:-4menosmas
Per Un d'aqui, fa 24 dies
No farà res, més aviat el ridícul.
Valoració:-2menosmas
Per ergo, fa 24 dies
¡Ostras, Pedrín!
Y servidor, sin enterarse.
Parece que estos del PINO son cosa fina, oiga.
Valoració:-6menosmas
Per Pere Mateu, fa 24 dies
Torneu a u.m. no fareu el ridícul
Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente