cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

MÉS considera «una falta de respecte» que el conseller insular d'esports no fos en el Gran Premi de Trot

El grup de MÉS per Mallorca al Consell ha criticat l'absència del conseller insular d'esports en la celebració del Gran Premi Nacional de Trot celebrat aquest diumenge i organitzat i patrocinat pel Consell de Mallorca a través d'Institut de l'Esport Hípic. L'absència del màxim responsable de l'hipòdrom en el dia més important de tot el calendari esportiu «no només és una manca de respecte sinó una deslleialtat institucional».

La consellera de MÉS, Catalina Inés Perelló, ha remarcat que «és una falta de respecte que en un dia com d'aquest s'agafi un dia de vacances per anar a un acte de partit a Madrid». Encara més, Perelló ha criticat la hipocresia de Pedro Bestard qui la setmana passada animava a assistir a la celebració del Gran Premi. «És una curiosa manera de donar suport», ha dit la consellera.

Segons Perelló, «per desgràcia, no és un fet aïllat i no és la primera vegada que amb la seva absència a actes institucionals organitzats pel Consell l'extrema dreta» evidencia la seva falta de lleialtat, però sobre sobretot les poques ganes de fer feina. Així, ha lamentat tenir al capdavant del Consell a dirigents que «des del sectarisme tornen a evidenciar que només governen d'un interès partidista».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.