nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
15°

Organitzen la xerrada formativa 'Palestina més enllà dels mites d'Israel' a la UIB

229023

Ciutadans per Palestina organitza la xerrada formativa 'Palestina més enllà dels mites d'Israel' aquest divendres, 19 d'abril.

L'acte es farà a l'Aula Magna de la Facultat d'Educació de la Universitat de les Illes Balears (UIB) a les 19 hores.

«Estàs cansat de les tergiversacions històriques i les fake news del sionisme? Com combatre la propaganda sionista? Has escoltat barbaritats com... que el sionisme és igual a judaisme, que la resistència és un monstre terrorista clavat a l'Estat Islàmic, i que Israel no té connexió amb el colonialisme occidental i que el 1948 els palestins abandonaren la seva terra voluntàriame... STOP‼️ Vine a informar-te a la xerrada per combatre els mites sionistes d'Israel, l'acte combinarà la crítica a la manipulació històrica amb evidències audiovisuals de la veritable història de Palestina», explica l'organització.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jbm, fa 12 dies
Jo estic molt en contra de les polítiques de l'estat israelià i de la manera de com els Britànics abandonaren la zona de Palestina i la de com es va crear l'estat d'Israel, però cal tenir present i no menystenir coses com les que diu el del video
" Abrogation".
Adam Elmasri
https://www.youtube.com/watch?v=12vMUfvsV1s
Valoració:-6menosmas
Per Fan rialles, fa 12 dies
Està vist, que als que volen envair Israel i acabar amb els israelians, s'els estàn desmuntant tots els seus arguments i sobre tot, el seu etern victimisme ha quedat retratat.
I ara, com que a molta gent li ha caigut la bena dels ulls, tracten per tots els mitjans d'engatussar als més joves i innocents, perque se posin del costat del terrorisme islàmic.
Ja sabem que aquest col·lectiu s'atreveix a tot, però el que és més mal d'entendre, és que la UIB se presti a aquests paranys per dur pel mal camí als seus alumnes, criminalitzant rl fet de que puguin pensar per ells mateixos
Jo crec, que autoritzant aquesta rentada de cervells a una de les seves sales, la UIB està perdent el prestigi que poc a poc, amb l'esforç de molta gent de tots els camps, havia anat guanyant.
I per acabar, si ningú s'en va a fer cap propaganda en favor dels israelians, ni aquests demanen res a ningú, mentres que tots els mitjans manipul.len en favor dels palestins, s'en van mil.lions dels nostres impostos a través de la corrupta UNRWA, i el president Sánchez els vol regalar un estat, que haurem de pagar noltros, no entenc a que vénen aquests sermons d'inquisició moruna.

Valoració:-2menosmas
Per Vergonyós, fa 12 dies
El que hauria de fer la UIB, seria combatre la propaganda jihadista, no dinar- li tot tipus de facilitats.
Amb quins ànims han d'estar, els pares que ténen fills estudiant a la UIB, o a punt d'anar- hi, sabent que aquests joves i al.lotes corren el perill de que a la universitat que els hauria de formar com a professionals, en realitat els adoctrinen en el pan-arabisme i justifiquen el terrorisme islamista i la invasió i massacre feta per palestins a Israel ?
I pensar que aquests mateixos que defensen la Jihad, fins i tot a la nostra universitat, fa poc protestaven com possessos, pel simple fet de que no s'hagués prohibit a un historiador, donar una conferència sobre com se va formar el modern Israel i quina és la finalitat d'aquesta amalgama de pobles àrabs, que se mal anomenen palestins .
És vergonyós, com dónen tot tipus de facilitats, als que ens volen precipitat cap a una dictadura musulmana semblant a la dels aiatolahs d'Iràn, mentres posen tot tipus d'entrebancs als que només volen explicar la realitat del que està passant al Proper Orient.
S'hauria d'investigar, el motiu pel qual la UIB permet aquests tipus d'actes.

Valoració:-7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente