algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
16°

[VÍDEO] L'Assemblea de MÉS per Mallorca tria Alice Weber com a candidata a les eleccions europees

L'Assemblea de MÉS per Mallorca ha triat aquest dissabte Alice Weber com a candidata de la formació a les eleccions europees. | Foto: MÉS per Mallorca

L'Assemblea de MÉS per Mallorca ha triat aquest dissabte Alice Weber com a candidata de la formació a les eleccions europees de juny de 2024. Weber ha estat elegida amb el 92% dels vots i concorrerà a la coalició d'Ara Repúbliques, integrada per Esquerra Republicana, EH Bildu, BNG i Ara Més.

Weber és regidora de MÉS a l'Ajuntament d'Inca i és una de les militants més conegudes de l'esquerra ecosobiranista. Des de MÉS per Inca han compartit un vídeo a les xarxes socials en el qual mostren la seva satisfacció i orgull per l'elecció de la regidora com a candidata ecosobiranista a les europees.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa 14 dies
En un mon cada vegada més globalitzat i més amenaçador cap a la sobirania dels pobles, es bo tenir aliats en el Parlament Europeu i poder participar en una de les candidatures d'esquerres que s'hi presenten. Participar en la campanya electoral i demanar el vot per una aliança de partits d’esquerres, es la millor manera de tenir bons amics a Brussel·les.
Valoració:2menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 14 dies
No hagas la maleta.
Valoració:-2menosmas
Per Pere Mateu, fa 14 dies
Na Weber me mata, un altra pesemera parlant foraster en l'àmbit intrafamiliar, com és menja això?
Valoració:-3menosmas
Per Josep Miquel, fa 15 dies
Enhorabona Alice
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente