cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Denuncien que el PP ha donat la presidència de la Comissió sobre l'impacte del canvi climàtic als negacionistes de VOX

228737

MÉS per Mallorca denuncia que el Partit Popular ha donat la presidència de la Comissió no permanent relativa a l’impacte del canvi climàtic sobre el sector primari al partit d'extrema dreta VOX.

El partit ecosobiranista, que al gener va registrar la petició de creació d’aquesta comissió no permanent al Parlament davant la situació de caiguda greu de les precipitacions i unes temperatures anormalment altes, critica que el PP n’hagi donat la presidència a un partit negacionista del canvi climàtic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xisca, fa 4 mesos
Una vegada més, demostren que son INCONSCIENTS, IRRESPONSABLES I NEGATS, per governar a les BALEARS. I l'oposició en general, no se podria unificar per aturar.los els peus? El seu orgull no les ho permet, i així ens va. FRENAU.LOS JA! Nosaltres votam, i vosaltres heu de cercar SOLUCIONS. Que se noti que feu oposició de veritat.
Valoració:2menosmas
Per Guillem, fa 4 mesos
En el PP, tot el que no siguin bons negocis per ells, els importa un rave. Les dretes sempre han sigut insolidàries i egoistes, fins i tot amb les seves generacions futures. Instal·lats en el seu confort, el que passi a llarg termini a Mallorca per culpa de les actuals emissions abusives de gasos d'efecte hivernacle, ja ho arreglaran els que venen darrera.
Valoració:14menosmas
Per Catalinero, fa 4 mesos
Es legal? idó ja està
Valoració:-7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente