cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

El conegut meteoròleg Tomàs Molina serà candidat per Ara Repúbliques a les eleccions europees

228413

El conegut físic i meteoròleg de TV3, Tomàs Molina, ha anunciat que serà candidat per Esquerra Republicana de Catalunya a les eleccions europees. El popular presentador acompanyarà la republicana Diana Riba, que figurarà com a número u per als comicis a l'Europarlament.

ERC es presenta en aquests comicis en coalició amb diverses formacions, entre les quals, la que agrupa els partits sobiranistes de les Balears, Ara Més.

Tomàs Molina ha explicat que malgrat que no és un polític, entén que és el moment de comprometre's en un projecte per lluitar contra el canvi climàtic i contra les desigualtats socials.

View this post on Instagram

A post shared by Tomas Molina (@tomasmolinab)

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per bufar, fa 4 mesos
Josef Miguele, o sea el castellanista (U.H.), ganado para la causa.
1.- Yo no tengo sueldo, vivo de rentas.
2.- No sé hacer nada.
3.- Efectivamente, me han dejado de las listas. Por cierto, a algunas listas, se las regalo.
O sigui.
Valoració:-3menosmas
Per Manacorí, fa 4 mesos
Un món ben foll, sovint hi ha persones que es queixen que hi ha "polítics" que son des del 17 o 18 anys al "partit" i no han fet mai altres feines fora d'aquest àmbit, però, quan hi ha persones de certa edat, per exemple 60 anys, que no han estat polítics i decideixen i / o tenen l'oportunitat de presentar-se en unes eleccions, aleshores els "critiquen" igualment i escriuen que van a la recerca d'un sou (?!) i altres pardalades com fer "espectacles". La qüestió és sempre queixar-se de tot i fer bullir l'olla dels despropòsits... principalment si no son dels teus, és clar.
Fer feina en un determinat àmbit i tot d'una presentar-te en unes eleccions democràtiques és, a més de legal, sa i fins i tot hom pot aportar l'experiència d'anys.
Valoració:3menosmas
Per Punt, fa 4 mesos
Politica-espectacle
Valoració:0menosmas
Per poligonera, fa 4 mesos
Vaya metereologo que no prevee la tormenta que se desatará en la extrema izquierda separatisys
Valoració:-7menosmas
Per dic, fa 4 mesos
bfar,: En Tomàs Molina ja te un sou desde fa anys.
Valoració:4menosmas
Per Joaneta, fa 4 mesos
@Joana,

Clar, molt millor posar aquell que fa falses vagues de fam o aquell que fa Barcos de Rekilla.
Valoració:-9menosmas
Per Decadència, fa 4 mesos
Els fitxatges que se'n diuen mediàtics, de celebritats, són símptoma de decadència. I ERC és un partit decadent, al marge de si perd vots o no, de la mateixa manera que són partits decadents el PSOE o el PP, dos partits que sempre tenen opcions de governar a un lloc o altre. La gestió d'ERC, la d'Aragonès com a cap, ha estat desastrosa i desmenteix el que ahir va manifestar Otegi al País Basc. Otegi va dir que per ampliar la majoria independentista, Bildu primer ha de governar. Serà a la inversa, Bildu, igual que ERC, si governa, perdrà vots i l'independentisme recularà. Talment ha passat a Catalunya amb molta de gent decebuda.
La prova que el fitxatge de Molina és propagandístic és que ni tan sols es presenta a les eleccions catalanes, es presenta a unes de posteriors però el que interessava és fer-ho públic ara, abans de les eleccions catalanes.
Valoració:2menosmas
Per Joana, fa 4 mesos
Com més va pitjor. Després d'en Xurí, ara només ens faltava això. Quina manera de descoratjar els possibles votants!
Valoració:-9menosmas
Per Josep Miquel, fa 4 mesos
@a veure Sr. Bufar, voste no te sou? sap fer alguna cosa per guayarse el seu? Ja son ganes, o es que tal vegada a viste l'han deixat a fora de llistes?
Valoració:10menosmas
Per bufar, fa 4 mesos
Todos a la busca del sueldecito mensual durante cinco años.
El problema, para ellos, es que muchos no "buferán cuera".
Valoració:-27menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente