cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Vidal: «Mig milió de ciutadans són més a prop de veure els seus drets de ciutadania reconeguts»

El diputat de Més al Congrés, Vicenç Vidal, dona suport a la Iniciativa Legislativa Popular per a una regularització extraordinària de persones nascudes a l’estranger

Vicenç Vidal, diputat de MÉS per Mallorca i Més per Menorca en el Congrés dels Diputats adscrit al Grup Parlamentari Plurinacional Sumar, ha manifestat avui el seu suport a la Iniciativa Legislativa Popular per a una regularització extraordinària, en el marc de la compareixença en el Congrés dels representants de 'Regularización Ya', la plataforma impulsora de la campanya, que ha aconseguit l’adhesió de més de 750 entitats de tot l’Estat. Sobre aquest procés, ha remarcat «la importància de desenvolupar processos com aquest, que neixen de la forma més directa de democràcia, des de la participació ciutadana i l’organització, i que aconsegueix més de 700.000 signatures». El diputat ecosobiranista ha recalcat també que «aquesta iniciativa és cabdal per avançar en la protecció dels Drets Humans d'unes 470.000 persones que viuen a ca nostra».

Aquesta sessió, celebrada en el marc de la Comissió de Treball, Economia Social, Inclusió, Seguretat Social i Migracions, ha servit, segons Vidal, per «posar en el focus del debat polític una qüestió tan fonamental com és la de protegir els Drets Humans més essencials de prop de mig milió de persones a tot l’Estat espanyol que necessiten veure normalitzada la seva situació administrativa». El diputat ha remarcat, a més, «els importants beneficis socials que implicaria aprovar aquesta llei, en els propis termes de justícia social però també pel guany en riquesa cultural i en producció econòmica que aporta aquesta població». Vidal ha recordat que culminar aquesta regularització és possible i que així ho demostren les experiències prèvies a l’Estat. Així mateix, ha aprofitat per assenyalar «la necessitat d’acabar amb una Llei d’Estrangeria que dificulta les condicions materials i de vida de la població migrada, molt especialment amb els dèficits de perspectiva de gènere que mostra».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maikel, fa 4 mesos
Aquest Catotxe, MES i +, col.laborant amb l'extinció propera de la raça mallorquina/catalana 👍👍👍. Aviat no us votarà ni Cristo!
Valoració:-1menosmas
Per trabajador infatigable, fa 5 mesos
Vidal, un trabajador infatigable, un hombre empresa, un hombre que saliendo de la nada hoy tiene en nómina a más 69 mil empleados. Un hombre que trabaja duro.
Mercadonma y Zara, una broma.
Valoració:-3menosmas
Per No te votàrem perque ens fessis això, fa 5 mesos
Aquest pocavergonya, que traïciona als seus votants, fa tot el que li diu la seva patrona, la qual ha demostrat ser aliada, amiga i defensora dels gihadistes.
Hem caigut com a mosques a dins del parany que ens havíen preparat, però a les properes eleccions al Parlament Europeu, molts dels que els votarem a ells, donarem els nostres vots a Convergència Catalana, que junt amb altres partits, construeixin una bona barrera al pas de gent de fora, molta de la qual ni és bona, ni ens vol bé.
I és que si no posam al poder a gent que no se baixa els pantalons, devant dels que vénen de fora perque fan por, els que hauràn de partir de la nostra terra, serem tots noltros.
Valoració:-4menosmas
Per Jaume, fa 5 mesos
Derechos para los de fuera ilegales, gastos pagados y obligaciones para los de aquí..
Valoració:-3menosmas
Per oh, fa 5 mesos
Als immigrants irregulars, il·legals... cal expulsar-los . El contrari és un greuge comparatiu no només per als autòctons, sinó també envers els immigrants legals que respecten i compleixen les lleis. Quines ganes que hi hagi eleccions!
Valoració:-3menosmas
Per Tomeu, fa 5 mesos
Legalitzarem la xusma i delinqüents per uns quants vots…
Valoració:-2menosmas
Per Joan Miró Font, fa 5 mesos
Jo diria que s’efecte cridada preocupant el tenim cap a aquells estrangers, sovent però no exclusivament de cabells rossos i ulls blaus, que tenen mansions, iots i “jets”
Valoració:10menosmas
Per xisca, fa 5 mesos
Bono, ja hi ha estrangers espanyolitzats fora massa mèrits, i segur que molts d'aquests fora papers, han fet mes feina i ho necessiten mes, que d'altres amb medalles incloses. Ho veieu? NO TOTS SOM IGUALS. I uns, molt menys que ningú.
Valoració:4menosmas
Per Yomismo, fa 5 mesos
Legalizando los "sin papeles" se producirá un efecto llamada preocupante
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente