cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

MÉS interpel·larà el Govern sobre el requisit de català a la funció pública

MÉS per Mallorca demanarà al Govern quina serà la fórmula per a eliminar el requisit de català a la funció pública i quina política en matèria de salut mental fa comptes desenvolupar l’executiu a la sessió de control al Govern al Ple al Parlament d’aquest dimarts.

«Quina és la política que pensa desenvolupar el Govern en matèria de salut mental?», aquesta serà la pregunta que formularà el portaveu del grup parlamentari de MÉS per Mallorca, Lluís Apesteguia, a la presidenta del Govern, Marga Prohens. Davant les alarmants dades de patologies i taxes de suïcidi, el partit ecosobiranista considera que una de les prioritats d’aquesta legislatura hauria de ser la de fer una aposta decidida per la salut mental.

Per la seva banda, la diputada ecosobiranista Maria Ramon interpel·larà la consellera de Presidència i Funció Pública, Antònia Estarellas, amb la pregunta «quina serà a fórmula per eliminar el català de la funció pública?», en relació al punt de l’acord d’investidura entre PP i VOX que recollia l’eliminació del requisit i el mèrit de coneixement de la llengua catalana per a accedir a la funció pública. En aquest sentit, cal recordar que el passat dimecres PP i VOX varen impedir la compareixença de la consellera Estarellas que havia sol·licitat MÉS per Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maikel, fa 5 mesos
A qui MÉS voleu enganyar després de 8 anys de fracàs? Heu estat ridículament nefastos per a la nostra llengua, contribuint a minoritzar-la encara més, sense política clara a favor del català, només medrar als despatxos inútils, servir de bufons dels suciates i de comparsa de la vostra nova marca estalinista: SUMAR. Així us ha anat a les eleccions i esperau-vos quiets que us manquen molts d'anys d'oposició✊
Valoració:-1menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 5 mesos
MES acordó con los sindicatos hace un par de años la estabilización de cientos de funcionarios interinos que no tenían el nivel exigido de catalán.
Qué me estáis contando?.
Valoració:-1menosmas
Per wellintown, fa 5 mesos
Va ser Més per Mallorca i els seus Consellers i directors generals i alguns dels altres càrrecs polítics del partit. Els que varen desterrar el català de les reunions de direcció. No varen ser capaços d'implicar-se personalment en xerrar ells català. La minorització de la llengua de la qual ells participaren el moment en què més poder institucional han tengut és una decisió política. Els mateixos que varen decidir que el Català no era important ara volen fer-ne una causa per canalitzar vots. L'esforç el faran les bases i els col·lectius realment implicats. Després, Apesteguia, Truyols i la majoria dels dos bàndols de MÉS ni tant sols respectaran la seva estratègia, i contradiran les reivindicacions en la seva gestió diària institucional i de partit. Tot per tenir una vida fàcil.
Valoració:1menosmas
Per xisca, fa 5 mesos
Pel que diuen les noticies, les mascaretes estaven caducades però les GUARDAREN per ¿....? . Pels sanitaris de torn? O per ells mateixos sabent que NO servien per protegir a NINGÚ??!! Vaja grup de cervells mes espavilats. Encara no hi ha ningú a la garjola? Perdó. Pensava que per la justícia, tots som iguals. Clar que sí, però uns més que els altres.
Valoració:2menosmas
Per De Asprer, fa 5 mesos
Aqui ningú xerra de les mascaretes del soci de MES ...
Valoració:-7menosmas
Per Destroyer, fa 5 mesos
Y sobre las mascarillas y las comisiones de Armengol y su gobierno "progre" ¿a quien interpelamos?... ¿A los muertos?
Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente