algo de nubes
  • Màx: 19.38°
  • Mín: 9.58°
17°

El Govern dedica tres milions d'euros a la cooperació internacional

227025

La Conselleria de Famílies i Afers Socials del Govern ha convocat una línia de subvencions per a projectes de cooperació per a la transformació global per un import màxim de 3.320.000 d’euros. D’aquests, 2.510.000 corresponen a transferències corrents i 810.000 a transferències de capital. Els projectes hauran d’executar-se el 2024.

La convocatòria, publicada al Butlletí Oficial de la Comunitat, té com a objectiu contribuir a eradicar la pobresa en els territoris del Sud i, en conseqüència, millorar les condicions de vida de la població. Així mateix, facilita la participació de la societat civil de les Illes Balears en projectes solidaris i pretén promoure la conscienciació de la societat sobre la realitat dels territoris del Sud.

Hi ha dues modalitats de subvenció. Les ONGD només podran optar a una de les modalitats i presentar-hi un màxim de dos projectes. La suma de les sol·licituds de subvenció no pot superar els 125 mil euros en el cas d’una modalitat. O els 60.000, en l’altra.

Consultar la convocatòria al BOIB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Justin, fa devers d'un mes
Aixo, és un sistema que benificia només a les grans estructures i especialment multinationales (ONGI) amb exigències que moltes entitats petits mallorquins i del sud no poden competir en aquesta lliga, deixat que la solidaritat real del poble mallorquí i la participació d'entitats del sud només queden aparent. Cosa que crea cada vegada desconfiança i manys sensibilitat de la gent local amb el tercer sector.
Valoració:1menosmas
Per Cada fia que passa, desconfio més de les ONGs, fa devers d'un mes
I aixi i tot tot lo dia estan demanant doblers alscoutadans. Doblers que no sabem si cauen en males mans.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente