cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Reclamen conèixer la relació de despeses personals, la declaració de béns i l'agenda de Bonet com a consellera

MÉS per Mallorca i PSIB han anunciat que presentaran una bateria de preguntes sobre l'activitat de Pilar Bonet com a consellera insular d'Hisenda i Funció Pública, considerant que el ple celebrat aquest dilluns va ser una «cortina de fum».

Així ho han anunciat aquest dimarts els portaveus d'ambdues formacions, Jaume Alzamora (MÉS) i Catalina Cladera (PSIB), en una roda de premsa arran de la dimissió de Bonet en transcendir la possible implicació en un cas de desfalc dins la seva activitat professional a una empresa privada.

Concretament, l'oposició reclama conèixer la relació de despeses personals, amb els viatges i les dietes; la declaració de béns, entrada i sortida; i l’agenda de reunions de l’exconsellera.

A més, reivindiquen una auditoria externa al departament que va gestionar Bonet, i aclarir si va ser present a les reunions amb Tirme, entitat a la qual el Consell va abonar 43 milions d'euros per evitar la pujada de les taxes d'escombraries.

Cladera i Alzamora han mostrat la seva «decepció» per les explicacions que ha donat el president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, durant el ple extraordinari d'aquest dilluns en el qual es va tractar la dimissió de Bonet.

El Pi reclama una revisió de tots els comptes del Consell de Mallorca

El portaveu d’El Pi al Consell de Mallorca Antoni Salas, ha demanat al president de la institució insular, Llorenç Galmés, que es faci una revisió de tots els comptes de la casa després del cessament de la fins ara consellera Bonet.

«El Consell de Mallorca maneja molts de milions d’euros de la ciutadania i per respecte als mallorquins i mallorquines hem de demostrar que cada cèntim dels imposts que es paguen estan ben invertits i que no se’n tuda ni se’n malbalbarata cap», ha remarcat.

Salas ha aprofitat per demanar al president Galmés que faci públiques «quines són les seves fonts per a prendre aquesta decisió i per què ho ha fet».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.