cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

La direcció estatal de VOX proposarà l'expulsió dels cinc diputats de les Balears que els queden

La direcció estatal de VOX ha expressat el suport als dos dirigents apartats del grup parlamentari a les Balares, tant la presidenta del partit a l'arxipèlag, Patricia de las Heras, com el president del Parlament, Gabriel Le Senne, i ha anunciat que proposarà l'expulsió dels altres cinc diputats autonòmics: Idoia Ribas, Sergio Rodríguez, Manuela Cañadas, María José Verdú i Agustín Buades.

Així ho ha assenyalat el secretari general del partit d'extrema dreta, Ignacio Garriga, després de ser demanat per la crisi oberta a l'organització a les Balears per aquesta decisió unilateral del grup parlamentari.

Segons ha explicat, els dos dirigents apartats compten amb tot el suport de la direcció estatal de VOX, mentre que els cinc que han pres la decisió de l'expulsió han actuat «de manera unilateral» i sense informar la direcció del partit de Madrid.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xisca, fa 6 mesos
I les expulsaran de Balears?
Valoració:1menosmas
Per conisi, fa 6 mesos
ho dire amb espanyol: vaya pandilla de retreñios animo y que no decaiga
Valoració:0menosmas
Per canamunt, fa 6 mesos
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ....
Quan una mani amb festa de ball de bot i música nostra per celebrar-ho ?
Valoració:8menosmas
Per Expert, fa 6 mesos
Això no és més q espanyolisme! Ja està tot dit!
Valoració:8menosmas
Per Joana, fa 6 mesos
No oblidem que els cinc expulsats són l'escòria de l'escòria.
Valoració:9menosmas
Per Manacorí, fa 6 mesos
Què faran tots plegats ? Uns i altres, els expulsats entre ells i els expulsats per la "direcció" "estatal" (?!). Retornaran al partit PP, del qual es varen escindir i fundat el 1976 per 7 exministres del dictador franco ? La vergonya és que al segle XXI encara hi hagi persones capaces de votar uns partits amb origen directe fundats per propis exministres de franco, els quals ministres havien estat del partit "únic" del dictador (?!). D'un embolic amb origen tant poc democràtic, n'han d'eixir uns altres embolics. Ni a Alemanya ni a Itàlia es varen admetre partits hereus directes de les dictadures, fins i tot a Portugal la União Nacional "partit" únic del dictador Salazar "transformat" i camuflat en Ação Nacional Popular no va sobreviure en democràcia i desaparegué l'any 1974... Feim un poc de memòria i despertem-nos !
Valoració:12menosmas
Per quebéquebé, fa 6 mesos
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! He he he he he he he he he!
Hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi!
Hu hu hu hu hu hu hu!
Puff!!!
Valoració:10menosmas
Per Proehens i ara què, fa 6 mesos
Bravo!! troglodites vs troglodotes!! no deceben mai xD
Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente