cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

El conseller d'Educació explicarà el pla de segregació lingüística el 8 de febrer al Parlament

El conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, compareixerà a la Comissió d'Educació del Parlament el proper 8 de febrer per a avançar alguns detalls del pla pilot per a la implantació de la segregació lingüística a les aules.

Aquest dilluns, el conseller va explicar en declaracions als mitjans que no hi havia novetats pel que fa al desenvolupament de la proposta pactada amb l'extrema dreta, que compta amb un pressupost de 20 milions d'euros. En termes semblants es va pronunciar també la presidenta del Govern, Marga Prohens, qui va recordar que falta molt perquè comenci el curs següent, va assenyalar que continuaven amb la planificació i i va matisar que la d'Educació «no és la Conselleria de la llengua».

Per a dimecres hi ha previstes, per altra banda, reunions de les taules sectorials d'Educació amb sindicats i directors per a abordar principalment les instruccions per a la prohibició dels telèfons mòbils a les aules. A més, es reunirà amb la submesa de directors de centres públics, a petició d'aquests, per a abordar alguns temes que aquest col·lectiu ha reclamat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per conisi, fa 6 mesos
supos que ho fara en espanyol perque els seus ho entenguin
Valoració:-1menosmas
Per Ratpenat, fa 6 mesos
Gonallisme en estat pur.
Valoració:6menosmas
Per Destroyer, fa 6 mesos
Lengua vehicular el castellano y catalán optativa dos horas a la semana. Problema resuelto. Así se calla la boca a los reaccionarios.
Valoració:-17menosmas
Per A Mallorca i a la resta de Catalunya, en català!, fa 6 mesos
Pla pilot d'imposició del foraster i d'eliminació de la nostra llengua.
Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente