cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Nou atemptat de VOX: ara pretén imposar el castellà en les comunicacions dels centres educatius

L'odi contra la llengua catalana i els seus parlants supurat per l'organització neofeixista VOX no té aturall. Ara pretenen acabar amb la llibertat dels centres escolars i dels les direccions d'aquests i volen imposar-los l'ús del castellà en les comunicacions que facin.

Els extremistes pretenen que des del Govern s'imposi que el professorat es comuniqui en castellà, segons la proposta que han presentat al Parlament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Justine, fa 6 mesos
Tant d'odi serà la seva fi.
Valoració:2menosmas
Per Víctor Pagès, fa 6 mesos
Si ens hem de guiar pel nombre de persones que parlen una llengua, per què no pensen que el castellà és la 4ta llengua de la UE darrera de l'alemany, el francès i l'italià?
Han pensat en canviar la seva?
Valoració:7menosmas
Per xisca, fa 6 mesos
A veure. On son els grups polítics defensors de la nostra cultura, llengua, tradicions i drets de cada un de nosaltres? No les sent, ni les veig donar la cara i fer FRONT COMÚ a les classes polítiques dirigents actualment a balears. La ciutadania se queixa de bades! Nosaltres hem votat els polítics, per que ens protegeixin de la gent que contínuament ataca les nostres arrels. I NO se les veu, ni se les cent amb claredat i contundència. ON SOU? NO VOS PAGUEN EL SOU CORRESPONENT? És hora d'actuar, i no deixar comandar tan lliurament a la gent que ni en saben, ni ens aprecien gens. Que no sentiu com desbarren?
Valoració:15menosmas
Per A Mallorca i a la resta de Catalunya, en català!, fa 6 mesos
Amb aquest bilingüisme volen fer que el català sigui prescindible.
Valoració:15menosmas
Per Pere, fa 6 mesos
A Bilingüe i a Destroyer.
Que en acabar primària han de parlar castellà i català no és res nou. La llei ho determina així d'ençà de fa molt de temps. El problema és que el grup de població que ho fa al 100% és el d'infants catalanoparlants. Molts de castellanoparlants acaben primària i encara no parlen bé català estàndard. La varietat dialectal de Mallorca encara pitjor. I això tot i la immersió i totes les mesures que es prenen.
Que punyetes sabreu del que passa a l'escola.
Valoració:14menosmas
Per Unaperaquí, fa 6 mesos
Aquí en català i punt. I tothom a usar-lo, i qui no ens entengui que espavili o s'hi posi un floc.
Valoració:16menosmas
Per Pere Mateu, fa 6 mesos
Forasterum a dojo, arruix
Valoració:16menosmas
Per Catalunya insular, fa 6 mesos
A Bilingüe:
Tu també t'expresses en català i en castellà? Avisa'm quan ho facis no vull patir cap infart!
Valoració:37menosmas
Per Catalunya insular, fa 6 mesos
A Destroyer:
Quan el català era hegemònic arreu de la nació catalana fa tan sols un segle també ens va imposar la llengua dels estrangers castellans i francesos. Que ara els colons sigueu majoria no vol dir que pugueu eliminar la nostra llengua de la nostra terra. "Bilingüisme" traduït a la llengua dels colons castellans vol dir, simplement, eliminar la llengua constituent, pròpia i històrica de les Illes i de la resta de la nostra nació. Qui se'l creu el bilingüuisme? Els qui volen eliminar el català, els qui només parlen espanyol.
Valoració:63menosmas
Per Bilingue, fa 6 mesos
Nada de odio inventado por el periodista. Quieren que se comuniquen en castellano y catalan
Valoració:-107menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente