cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Ignacio Garriga (VOX) presumeix de fer-li fer a Prohens «allò que no s'atreveix»

Ignacio Garriga el dirigent català del partit extremista VOX, ha presumit que la delegació a Balears de la seva organització li fa fer a Prohens «allò que no s'atreveix».

«Som conscients que tenim molta feina per davant, però el nostre compromís és total i absolut amb els nostres votants i estam demostrant aquí, com en altres parts d'Espanya, a Extremadura, a Múrcia, a València, en tants llocs on estam condicionant els governs, que quan VOX hi és, arrossegam al PP a fer tot allò que no s'atreveix», ha afirmat en declaracions als mitjans durant una jornada de treball amb dirigents i representants de la formació en l'arxipèlag.

El català ha opinat sobre els Pressuposts que els ciutadans de les Balears tendran a causa de la intervenció del seu partit i ha defensat la segregació dels infants segons la llengua que vulguin aprendre.

D'altra banda, El neofeixista ha qualificat al Tribunal Constituciona espanyol de «filial del PSOE» quan se li ha preguntat pel recurs de Sumar i PSOE sobre l'eliminació del requisit de català en la sanitat pública que tracta avui. «S'ha acabat aquesta època en la qual estàvem condemnats a haver de rebre atenció únicament en català», ha assenyalat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ll.Lorenzo, fa 6 mesos
Què li fa fer el moreno a na Marga? 🤦🏻‍♂️
Valoració:6menosmas
Per Català de Mallorca, fa 6 mesos
"El català ha opinat sobre els Pressuposts que els ciutadans de les Balears..."

Tan catalans són els ciutadans del Principat com els de les Balears, tant els continentals com els insulars. Per tant, en aquest cas, la cosa més adequada és fer servir qualsevol altra solució que no sigui aquesta d'"El català ha opinat", com per exemple:

"El principatí ha opinat"
"El del Principat ha opinat"
"El vallesà ha opinat"
"El del Vallès Occidental ha opinat"
"El santcugatenc ha opinat"
"El de Sant Cugat del Vallès ha opinat"
Valoració:3menosmas
Per Maikel, fa 6 mesos
🐒
Valoració:-4menosmas
Per Ja ho val!, fa 6 mesos
Garriga és una bubota però aquest pic té raó.
I Prohens demostra continuament que és d'aquesta manera. Perque quan els altres partits li ofereixen ajuda, ella els menysprea per penjar-se de VOX i concedir- los totes les barbaritats que li exigeixen a canvi.
És com una relació sado-masoquista i tòxica, però amb molta gent i enfocada a la política i al poder.
Valoració:17menosmas
Per Joana, fa 6 mesos
Quin oncle Tom més menyspreable! Un colló que hauria de ser psicoanalitzat.
Valoració:17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente