cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

MÉS per Palma critica «l'ús partidista de les xarxes socials de l'Ajuntament de Palma per part del PP»

222623

MÉS per Palma ha criticat l'«ús partidista de les xarxes socials de l'Ajuntament de Palma per part del PP». La formació municipal ha recordat aquest dimecres que la plataforma 'Tu Fas Palma' va néixer en 2017 amb la finalitat de generar un espai de participació per a veïns de la ciutat i, alhora, servia per a difondre les activitats, esdeveniments o informació que pogués resultar d'interès per a la ciutadania. «Un espai i unes xarxes neutres que el PP no ha sabut emprar», ha lamentat MÉS.

Així, la portaveu de MÉS per Palma, Neus Truyol, ha censurat que «la plataforma era un espai per a informar la ciutadania dels esdeveniments que pogués interessar, no fer 'autobombo' dels regidors de l'equip de govern».

«Ara ens trobam que 'Tu Fas Palma' té un perfil partidista que només segueix els regidors i que ha deixat de ser neutre i de caràcter informatiu. El PP ha de mantenir les formes i sembla que no sap; una vegada més confon el partit amb la institució»", ha continuat la regidora.

Per tot això, Truyol ha esperat que els conservadors recondueixin la seva «conducta partidista» i usin les xarxes socials oficials «per la finalitat per la qual varen ser creades».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I tant, fa 9 mesos
En algunas ocasiones - mi caso por ejemplo - la naturaleza podría ser bastante más pródiga y con la misma pasta hacernos más hermosos.
Sin pasarse ¡oiga!
Valoració:-3menosmas
Per Xx (ver), fa 9 mesos
Tan sols recordar que els objectius dels actuals Peperros són obligar, manipular, corrompre, nazificar, etc, i que d'aquí se'n deriva tot lo que veim avui.
Valoració:7menosmas
Per Autocrítica, fa 9 mesos
D'això mateix és queixen tots els partits quan estan a l'oposició. La política s'ha convertit en una cosa previsible i per això avorrida. Més per Palma ja ha fet autocrítica pel fet de perdre vots del 2015 ençà?
Valoració:1menosmas
Per De Asprer, fa 9 mesos
Neus que?
Ah …. Neus Nohehetfeinamai

Valoració:-9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente