cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

PP i els regidors de MÉS signen un acord de govern a l'Ajuntament de Capdepera i l'executiva de MÉS per Mallorca els fa fora

PP i MÉS han signat aquest dilluns un acord per a garantir la governabilitat a l'Ajuntament de Capdepera el que queda de legislatura.

Segons han recollit tots dos partits en un comunicat conjunt, en les eleccions municipals del passat mes de maig la ciutadania «va votar clarament a favor d'un canvi». En concret, PP, PSOE i MÉS varen aconseguir cinc regidors cadascun i es va obrir un escenari «sense cap majoria clara a favor de cap dels partits».

Aquest triple empat, han afegit, fa «molt difícil» un govern en solitari de qualsevol partit durant quatre anys. Així, davant el volum de treball que suposa un municipi com Capdepera i la inestabilitat a la qual estaria abocat el Consistori a l'hora de prendre qualsevol decisió, s'ha fet «imprescindible una entesa que posi per damunt els interessos del municipi als interessos de partit».

En el comunicat, totes dues formacions han assegurat ser conscients de què es tracta d'un acord entre dos partits «amb ideologies distants i grans diferències programàtiques a nivell supramunicipal». Amb tot, «posats en comú els dos programes electorals locals, resulta que les prioritats i els punts en comú són molt superiors a les diferències», han afirmat.

Per tant, s'han compromès «a treballar conjuntament i incansablement per a dur a terme les accions pactades i estar a l'altura de la confiança dipositada per la ciutadania».

Segons han conclòs en el comunicat, en compliment de l'acord la batlessa convocarà un ple aquesta mateixa setmana per a delegar les competències entre els regidors d'un partit i un altre.

Fora de MÉS per Mallorca

L'Executiva de MÉS per Mallorca ha comunicat que ha «romput» amb la marca local de la formació a Capdepera i que els cionc regidors ja no són militants de MÉS.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ambtacte, fa 9 mesos
Total, si PP i PSOE és merda d'un mateix budell.
Valoració:6menosmas
Per de cap manera, fa 9 mesos
Lo que no dice Apestaguía que ellos están encuadrados en Sumar. Sumar, lengua con el PSOE y los del puño y Bildú, casi casi lo mismo.
Entonces, ¿de qué habla el tal Apestaguía?
El PP no puede pactar nada con Més, uno de los 20 partidillos de Sumar, ya que por si solos no pintan nada.
Valoració:-5menosmas
Per Motius, fa 9 mesos
Deu ser per tot això que diu @Guillem que Més va continuar perdent vots el mes de maig passat i els progres perderen ni més ni manco que el govern de totes les institucions importants de les illes.
Valoració:7menosmas
Per @el motiu, fa 9 mesos
y el PP no puede pactar con Mes, ya que tiene pactos con Bildu
Valoració:2menosmas
Per Guillem, fa 9 mesos
A la ex-agrupació de MÉS de Capdepera, li sembla que fer política no es tasca seva, que la defensa del medi ambient, l’habitatge digne, els serveis públics de salut, transport, pensions i educació, no son qüestions rellevants per una agrupació política que pretén millorar la vida del seu poble. Ignoren a la ex-agrupació de MÉS que la descapitalització financera de les administracions, la privatització de la gestió de les empreses públiques o dels propis serveis, la mala distribució de la riquesa i dels recursos econòmics del estat, la desfeta del estat del benestar, la permissivitat de l'evasió de capital i el frau fiscal de la banca i les grans fortunes, afecta a la gent de Capdepera i l’ha propiciada el Partit Polític (PP) al qual ara donen suport i han consolidat al cap davant de Capdepera.
Valoració:7menosmas
Per El motiu, fa 9 mesos
Apesteguia ahir va dir per la televisió que Més no pot pactar amb un partit, el PP, que té pactes amb VOX. Aquest és el motiu perquè no n'hi ha d'altre. Més s'ha convertit en un partit de gestió institucional que ja no planta cara al capitalisme, simplement gestiona les institucions del capitalisme. Per això, talment la resta de partits, privatitza serveis públics. Tots gestionen d'igual manera, l'únic que els diferencia és la propaganda que administren a través dels mitjans de comunicació, però en tot allò que és essencial per als ciutadans, tots els partits fan la mateixa bonda.
Valoració:2menosmas
Per I tant, fa 9 mesos
No es que el que se mueve no sale en la foto, sino que se va directamente a la calle cuando los de arriba están cargados de puñetas, por no decir otra cosa..
Valoració:-5menosmas
Per MMXXIX, fa 9 mesos
Han perdut l'enteniment? No saben amb quin ppartit pacten els de Més?
Valoració:8menosmas
Per De Asprer, fa 9 mesos
Así el fascismo entiende la democracia.
Valoració:-8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente