cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

MÉS per Mallorca demana al Govern sobre «les factures que sumen un total de 962 euros en un restaurant de Son Castelló»

MÉS per Mallorca ha registrat una bateria de preguntes dirigides a la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia, per a ser respostes per escrit, amb motiu de «les nou factures que sumen un total de 962 euros en un restaurant de Son Castelló, presentades els dies 12 de juliol i 10 d'agost, set d'elles com a indemnització per raó de servei i en una de les quals figura com a concepte 'reunió de treball', amb un total de 844 euros, facturats directament al Govern, la qual cosa està prohibit per l'article 16 de la Llei de Pressupostos».

Així ho ha comunicat el portaveu de MÉS en el Parlament, Lluis Apesteguia, en una roda de premsa, en la qual ha manifestat la seva «preocupació» perquè pugui tractar-se d'un «incompliment» del Codi Ètic i de Bon Govern del Govern.

El líder sobiranista ha assenyalat, «en cas que hi hagi reunions, en les quals es facin unes despeses, aquests han de ser assumits pels càrrecs i, després dels controls corresponents, seran reemborsats pel Govern». I, a més, ha afegit «aquesta despesa té un límit de 30 euros, que superen moltes de les menjades, a algunes de les que fins i tot va assistir la secretària general de la Conselleria, la persona que ha de fer complir aquesta legislació».

«És un tema que, sens dubte, ens preocupa en MÉS, i, per això, hem presentat tota una bateria de preguntes, dirigides a la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia perquè siguin resposts mitjançant escrit», ha incidit Apesteguia, qui vol saber «a què s'han degut aquestes reunions i per què el cost del menjar d'aquestes ha estat assumit pel Govern» perquè, ha conclòs, «si el procedir no ha estat correcte demanarem que es retorni els doblers».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Un indignat, fa 9 mesos
Redéu reiets. Pot ser sigui incorrecte, però els vostres votants tenen problemes més grans.

Varis vontants, militants, i exregidors vostres estan rebent assatjament, coaccions, calumnia i injuria de forma pública en els medis locals i nacionals, tipus ultimahora.es, dm, abc.es, elmundo, i de forma privada, pràcticament a diari. Un lobby de VOX pretén que renunciïn a la seva plaça de funcionari recent adquirida per tal de col·locar-hi en lloc seu personal sense les titulacions adequades com duen fent interessadament al llarg dels anys. Es un centre de FP molt mediàtic últimament.

Ja teniu feina més profitosa, si és que heu quedat curts de idees.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente