cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Polèmica per la retirada de la bandera trans del balcó de l'antiga Direcció Insular d'Igualtat

El grup de consellers insulars de MÉS per Mallorca ha lamentat aquest dijous la «falta de compromís amb la diversitat» pel pacte PP-Vox en el Consell, criticant la retirada d'una bandera trans que penjava en el balcó de l'antiga Direcció Insular d'Igualtat i Diversitat, ara convertida en la Direcció de Família.

En un comunicat, el grup ecosobiranista ha indicat que la bandera reivindicativa ondejava fins al passat dimecres migdia, però «uns minuts més tard, la bandera fou retirada».

L'exdirectora insular d'Igualtat i Diversitat, Rosa Cursach, ha censurat aquesta decisió, que coincideix amb la celebració de l'octubre trans. Així mateix, ha interpretat la retirada com «una nova cessió del PP als socis de l'extrema dreta» i ha dit als populars que «renuncien a la defensa i visibilització dels drets humans».

«És necessari que les administracions públiques estiguin devora de la ciutadania i mostrin la seva voluntat de visibilitzar la lluita del col·lectiu LGTBI+ en la societat i en tot el món, i contribueixin a erradicar la discriminació i estigmatització», han reivindicat des de MÉS.




Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Bananes, fa 9 mesos
Discrepo, @Jaume I. El que diu en multinick és que té la neurona que li veu coloraines. I que són universalment seves i que ningú les hi toqui, que és un robo i un asco.
Valoració:0menosmas
Per Anthony, fa 9 mesos
Sr. censor:
Si Vd. no publica los comentarios que no le gustan, nos quita la posibilidad de defendernos.
Si no los publica porqué están en español, nos parece muy bien. Pero le rogamos que nos lo digan para saber a qué atenernos. No mandamos más, y listos. No nos haga perder el tiempo.
Tampoco se preocupe, no nos caerá ni una lágrima.
Acudiremos a ULTIMA HORA que aquella portada y todo su contenido es en español.
Sólo, avísenos.
Muchas gracias.
Valoració:-3menosmas
Per Curiós, fa 9 mesos
I aquest peu de foto tan llarg, en castellà? Sembla ser el paràgraf que tot just comença amb la notícia. Esper que sigui una errada, i també esper que DBalears no empri el traductor d'un cercador molt conegut per a publicar les notícies... amb la quantitat d'assessors lingüístics a l'atur que tenim.
Valoració:0menosmas
Per @Jaume I, fa 9 mesos
Confirmat, el Multinick tenia la neurona del castellà descansant quan ha posat DEBATIRME. Pens que l'altra que estava en funcions deuria assistir a qualcuna festa. CULTURAAAAA on ets ? ... Amb tan poc personal ....
Valoració:0menosmas
Per Ja ho val!, fa 9 mesos
Està ben demostrat que els extrems, tant d'un costat com de l'atre son dolents.
A veure si tornam a la fòrmula de centre- dreta, centre- esquerra i nacionalistes, que funciona bé i ens deixam de feixistes i de bolxeviques, que només serveixen per embullar la troca.
Valoració:-3menosmas
Per Jaume I, fa 9 mesos
Fora colorines: no se dice DEBATIRME sino REBATIRME. Solo sabes el forastero y encima mal. Carme i xisca: molt ben dit.No volem feixistes!!
Valoració:1menosmas
Per Jaume I, fa 9 mesos
Per favor dB nomès comentaris en català.Com fuera colorines Just saben infondre odi.I com diu en Jimènez Losantos dels de BOCS.Si ell diguès com son en la seva vida privada flipariem.
Valoració:1menosmas
Per fora colorines, fa 9 mesos
Carme.-
Si las neuronas que todavía te quedan solo te permiten decir "Quin doi" sin debatirme nada de lo que digo, deberías ir hoy mismo al especialista que te lo mire.
Mejor si no lo lees.
Un saludo con afecto.
Valoració:-1menosmas
Per Carme, fa 9 mesos
'Se han apoderado de unos colores formados por la naturaleza que son de todos...' Quin doi! Da vergüenza ajena leerlo.
Valoració:-1menosmas
Per fora colorines, fa 9 mesos
Es una bandera que un grupo de personas (independientemente de lo que puedan ser, cosa que no me va ni me viene), han robado a toda la población mundial.
Se han apoderado de unos colores formados por la naturaleza que son de todos y que ellos se sirven de los mismos para dar a conocerse.
Si yo cuelgo un trapo con los colores del arco iris en mi balcón, se me calificará como lo que no soy. Las banderas dicen muchas cosas.
Por lo tanto, bien quitada. Sobra.
Asco y robo.
Valoració:-10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente