cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

[VÍDEO] MÉS per Palma llança un vídeo per a denunciar «la demagògia de la dreta»

222257

MÉS per Palma ha difós des de les xarxes del partit i dels regidors un vídeo per a deixar en evidència «el missatge demagog i banal» pronunciat per la regidora del Partit Popular Mercedes Celeste en el darrer ple. En aquest missatge Celeste manifestava que «els doblers estan millor a les butxaques dels ciutadans», una frase que completava un discurs on argumentava a favor d'una baixada d’imposts.

Els ecosobiranistes al seu vídeo han volgut deixar clar que amb els imposts «es paguen serveis essencials per a la ciutadania» i que el missatge del PP és «demagog i malintencionat». «Sempre passa, quan governen i quan no», explica la portaveu Neus Truyol, «manipulen el discurs i el missatge en relació als imposts i als serveis públics, amb l'única finalitat de despistar les persones i de fer retallades a tots els nivells».

La regidora denuncia la demagògia amb la qual el PP tracta aquests temes i avisa que «MÉS per Palma plantarà cara, a aquesta i a totes les mentides que la dreta vol fer creure a la ciutadania». De fet, denuncien que «aquest missatge populista només respon als objectius de la dreta de desmantellar els serveis públics i d'aprimar l'administració pública en benefici sempre del sector privat, causant greus prejudicis a la ciutadania».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Qualsevol, fa 9 mesos
A mi em digué una treballadora immobiliària a Pollença, ja fa anys, que qui declarava el lloguer, essent que ningú el declarava, era imbècil. Crec que està dit tot i ve d’enrere. Res no ha canviat: igualment ara pag un lloguer no declarat. Se sap quan hi ets a dins després de pagar molts lloguers en NEGRE. I fora oficina anticorrupció , que de corruptes, aquí no n’ hi ha.
Valoració:4menosmas
Per xisca, fa 9 mesos
I ara, més que governar, el que fan son tonteries i perden el temps desfent sa poca feina ben feta de l'anterior govern. I el poble sempre rep! Hem perdut TOTS. Esper i desig que aviat hagin d'aplegar. Aquests NO EN SABEN. No tenen cap relleu potable?
Valoració:3menosmas
Per Fracàs, fa 9 mesos
La demagògia la degueren impulsar els de Més la passada legislatura, pel que es veu. Si no fos així, el govern de progres no hagués perdut les eleccions. Si els de Més, PSOE i Podemos haguessin invertit de veres els doblers necessaris per a satisfer les necessitats de la població, la dreta ara no governaria.
Valoració:0menosmas
Per babel, fa 9 mesos
menos dinero para catalan y chiringuitos varios
Valoració:-6menosmas
Per Jaume, fa 9 mesos
pues la gente no se lo cree, visto los resultados de las últimas elecciones.
Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente