cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Neus Truyol: «Indignant! PP i PSOE han organitzat una ocupació militar al Born de Palma. Cap exèrcit defensa la Pau!»

En uns moments especialment durs a nivell internacional, amb conflictes bèl·lics que maten centenars de persones de la població civil, l'exèrcit espanyol ha organitzat una exhibició amb armament real en ple Born de Palma, entre la sorpresa i l'estupefacció de propis i turistes.

MÉS per Palma ha fet pública una declaració en la que afirma: «intolerable la celebració militar que ha tengut lloc avui amb motiu del 12 d'octubre. Retrògrada i que ens fa viatjar 50 anys enrere. Inaudit que es presti l'espai públic per a desenvolupar-hi activitats que normalitzen els conflictes bèl·lics i contràries a la Cultura de la Pau».

La regidora de MÉS a l'Ajuntament de Palma, Neus Truyol, ha declarat que «és indignant! El PP i el PSOE han organitzat una ocupació militar al Born de Palma. Cap exèrcit defensa la Pau!».

La regidora de MÉS a l'Ajuntament de Palma ha declarat que «és indignant! El PP i el PSOE han organitzat una ocupació militar al Born de Palma. Cap exèrcit defensa la Pau!».

Truyol, va reclamar al govern de Palma que no prestàs l’espai públic per a desenvolupar «activitats que normalitzen els conflictes bèl·lics».

La regidora considera que l’Ajuntament de Palma «ha de promoure la cultura de la pau, i aquesta és l’única bandera que han d’aixecar i estar present als carrers de Palma. Especialment en un context internacional amb diverses guerres actives, fins i tot una a Europa. La institució hauria de marcar un camí que va des de la denúncia de la guerra, dels seus motius i arguments economicistes, de les despeses absurdes i dels interessos ocults, fins a la necessària cultura de la pau, passant per totes les possibilitats de desarmament, els referents de pau i les reflexions que ens orienten cap a la justícia global».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per betzola, fa 10 mesos
En las FFAA españolas hay 13.000 mujeres llegando a todos los empleos. No como tú que demuestras ser floja de remos (por no decir otra cosa) pero larga de lengua.
Al menos respeta a los que no piensas como tú.
Valoració:-2menosmas
Per Colonel, fa 10 mesos
A vé, recluta Mindundi, filmeeessss, arr!
A vé si te compoltas, que sinó té boy a empuráá!
Valoració:2menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa 10 mesos
Ara falta que Vidal castigui el PSOE i SUMAR votant contra Sánchez. No hauria de ser greu perquè li sobren vots. El que tenim davant el podem definir com a llop a la vista (PP-VOX) o disfressat de padrina Francina (PSOE-SUMAR), però llop. El més decent, el PCE, que no ha volgut prestar la seva marca per fer el lloc al llop. Així i tot està dedins. En tot cas, coratge a Més per penalitzar Sánchez i que ens recordi que té un bon àrbitre com a assessor. Targeta vermella per una festa possible i legal, però amb massa espectacle. En general, ja és hora de més discreció i silenci.
Valoració:7menosmas
Per Geu, fa 10 mesos
Es una pobre indocumentada.
Una pobre infeliz, todavía desarrollándose. Ya nos podemos imaginar el final.
Valoració:-2menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 10 mesos
@Ja ho val!

Suecia, Francia, Suiza, Italia, Noruega, Bélgica, Irlanda, Luxemburgo, Finlandia, Portugal…todos estos países, entre otros, y sólo en Europa, celebran un desfile o parada militar el día de su fiesta nacional.

Una de dos; o mientes, o debían ser turistas de Narnia.

Me inclino por lo primero.
Valoració:-2menosmas
Per Mentida podrida!, fa 10 mesos
@Maikel. El Pacte de Progrés no va ocupar res. El PSOE va guanyar les eleccions i va poder pactar amb MÉS i amb i amb Podem i constituïren un govern que dit de passada, fou infinitament millor i més beneficiós pels ciutadans que aquest pacte de la vergonya que mal comanda ara.
I si el PP, VOX i Ciudadanos no arribaven al numero exigit per llei, no podien formar cap govern.
Per tant, te deman que no manipul.lis ni menteixis.
Valoració:12menosmas
Per Resposta, fa 10 mesos
Un exèrcit que només guanya guerres contra el seu propi poble, no pot ser massa estimat.
Valoració:11menosmas
Per fran, fa 10 mesos
Viva el día de la Fiesta Nacional!🇪🇦🇪🇦
Valoració:-7menosmas
Per Ja ho val!, fa 10 mesos
Els turistes que passaven pel Born, alluïnaven, veient un acte militar f'aquestes característiques enmig del passeig d'una ciutat.
A mi el que m'indigna, és el missatge que han volgut transmetre al poble. Com si no els bastàs el fet de que la tallada grossa dels PGE sigui per ells, ni de que siguin el col.lectiu laboral que treballa menys de tots
Valoració:11menosmas
Per conisi, fa 10 mesos
caspa i mes caspa desde que han tornat els feixistes als governs tornan apareixe les imatges del nodo i venga medallas i banderas i entrevistes a velles nostalgiques parlant espanyol i turistes espentats un fatxa demunt una tarime presidint el acte en jorje campos mas feliç que una perdis vaja merde i tot aixo al born que semprer ha estat in lloc avon se fan manifetacions democratiques i festives no voleu tasa ido tasa i mitge
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente