cielo claro
  • Màx: 23.81°
  • Mín: 12.85°
23°

Les Balears presents en el debat de la UE sobre els reptes als quals s’enfronten les ciutats i les regions d’Europa el 2023

La consellera de Presidència i Administracions Públiques, Antònia Maria Estarellas, és a Brussel·les, on aquest migdia ha assistit a l’obertura de la Setmana Europea de les Regions i les Ciutats 2023 que ha tengut lloc a la seu del Parlament Europeu. La consellera ha estat acompanyada de la directora general de Relacions Institucionals i Relacions amb el Parlament, Francisca Ramis.

La sessió d'obertura ha consistit en un debat interactiu sobre alguns dels principals reptes de les ciutats i regions de la UE i ha comptat amb la participació de ponents d'alt nivell, membres del Comitè Europeu de les Regions, autoritats locals i regionals, joves polítics electes locals i actors clau de la política de cohesió.

El debat s'organitza al voltant dels reptes als quals s'enfronten les ciutats i regions d'Europa el 2023 en relació a l'agenda europea i internacional en ràpida evolució, el paper de la política de cohesió a les ciutats i regions de la UE i el futur d'Europa i Ucraïna.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.