algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

[VÍDEO] Marga Prohens crispa el Parlament en exhibir fotos de Carles Puigdemont i Josu 'Ternera'

Els aires de Madrid no li han estat propicis a la presidenta del Govern, Marga Prohens, després de retornar del seu viatge a la capital espanyola per participar en un acte contra Catalunya, aquest dimarts ha fet una nova passa més en el seu procés d'aparellament assortatiu amb José Ramón Bauzá.

Marga Prohens ha provocat un incident en la sessió parlamentària d'avui en exhibir fotografies del president a l'exili, Carles Puigdemont i del militant d'ETA, José Antonio Urrutikoetxea Bengoetxea, batiat per la Guàrdia Civil com a Josu 'Ternera'.

Prohens ha dit mentre mostrava les fotos: «Senyor Negueruela, sap quins no són els meus socis de Govern? Aquest pròfug de la justícia no és el meu soci, ni aquest terrorista que justifica l'assassinat de guàrdies civils. Tampoc hauria de ser el soci d'un PSOE, si és que encara li queda qualque cosa de partit d'Estat».

La intervenció de Prohens ha escandalitzat la majoria de diputats i Iago Negueruela ha qualificat d'«indigne» que una presidenta autonòmica hagi mostrat la fotografia d'un terrorista en la cambra i li ha exigit que la retiràs. «Hauria de retirar les seves paraules, és indigne parlar d'ETA en els termes que ha utilitzat en aquesta cambra», ha reclamat.

«Li deman, per les víctimes d'ETA, que retiri la foto», ha reclamat el portaveu socialista, cosa a la qual s'ha negat la presidenta del Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Xx (ver), fa 2 mesos
Na Malinxoneta, de veres, quina poca gràcia que té eixa xiqueta !!
Valoració:8menosmas
Per Pobleret, fa 2 mesos
Bou, me pareix que és de Campos. En tot cas seria na Malintxe de Campos
Valoració:8menosmas
Per Bou, fa 2 mesos
Na Malintxe de Porreres passarà a l'historia com antimallorquina venuda a l'extrema dreta i deixar aquesta terra trepitjada, aigüalida i destrossada.
Valoració:12menosmas
Per Xx (ver), fa 2 mesos
Sí na Malinxoneta veiés el que veu tothom que és ella qui fa peneta !
Valoració:10menosmas
Per Suro, fa 2 mesos
Ahh...si, Xaume, aquestes coses en femení no es poden dir, són una grolleria i més enllà. En canvi, el patriota de més avall no té cap problema en fer-se auto-propaganda devant la presi de que ell la té grossa , enorme i xalesta.
Valoració:9menosmas
Per Aturmeda, fa 2 mesos
És una poma plena de cucs!!
Valoració:12menosmas
Per MMXXIX, fa 2 mesos
Intenta copiar la seva companya de partit madrilenya perquè es fixin en ella. Massa ambició.
Valoració:12menosmas
Per Destroyer, fa 2 mesos
Venimos de una etapa muy oscura y se haría en Baleares. Ahora hay que dar la batalla, si lo hacen bien el catalanismo jamás volverá a gobernar en Baleares. Hay que potenciar que la sociedad civil se enfrente a los xenófobos y totalitarios catalanistas, y eso hay que hacerlo desde las asociaciones.
Valoració:-18menosmas
Per conisi, fa 2 mesos
aquesta nina va millorant abans nomes reie i ara fa plorera ,ja era poquete cose com a diputada a madrid i lo de presidenta aqui l hi ve molt gros no te ni criteri ni vergonya . Pero com deie un company,"pero vaja anira be"
Valoració:21menosmas
Per Xaume, fa 2 mesos
Molt be Suro, però que quedi així, en masculí,
que Montapollos en femení sonaria bastant groller.
Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente