cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

VOX reacciona amb eufòria a la retallada de drets a la Sanitat i insulta els que volen usar el català: «Són uns fanàtics»

La portaveu del grup parlamentari dels neofeixistes de VOX, Idoia Ribas, ha celebrat la retallada de drets als ciutadans i l'eliminació del requisit del català a la Sanitat per part del Govern de Prohens, i ha assegurat que era una de les prioritats de la seva organització.

Ribas ha assenyalat que el requisit de català era un capritx dels «separatistes i fanàtics».

La portaveu de l'organització extremista ha arribat a qualifica de «fanàtics» els que defensen que s'ha de poder parlar en la llengua pròpia de les Balears als empleats públics.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per dic, fa 11 mesos
Patriota: Això dic jo.Els que anau contra el català sou els que us pica alguna cosa.Nosaltres només volem parlar la nostre llengua i que no ens exigeixin cambiar-la.No diem res contra el català ni demanen que no es parli ni als sanitaris ni enlloc.
Valoració:4menosmas
Per Patriota, fa 11 mesos
A quien le pica ajos come, jejeje.
Valoració:-9menosmas
Per Canamunt, fa 11 mesos
Només hi ha una via per defensar i conservar lo nostre. Dir adéu a espanya
Valoració:11menosmas
Per Toni Ametler, fa 11 mesos
Fanàtics o no, continuarem exercint el nostre dret de parlar la nostra llengua onsevulla.

PP-VOX, no sou ningú per negar-nos cap dret.
Valoració:17menosmas
Per Comèdia, fa 11 mesos
Amb el tema del català uns i altres fan comèdia. Els del pacte de retrocés no varan defensar la llengua com pertocava, per porucs, i ara els altres, els de la dreta, fan veure que l'esclafen una mica més. Entre uns i altres han aconseguit que el prestigi de la llengua estigui socialment malmès.
Valoració:6menosmas
Per Incontinentia Buttocks, fa 11 mesos
Va dir la fanàtica.
Valoració:13menosmas
Per Balearium, fa 11 mesos
Contra el escozor pastillas ultravox.
Valoració:-8menosmas
Per l´observador, fa 11 mesos
Més fanàtics que els nouvinguts que no es volen integrar en la nostra terra, atacant i minusvalorant la nostra llengua, no sé si es pot arribar a ser més fanàtic i despreciable que aquests.
Valoració:13menosmas
Per Catalunya insular, fa 11 mesos
Si xerres català ets fanàtic. Si xerres espanyol, com els demòcrates de VOX, ets la cosa més moderna del món.
Valoració:28menosmas
Per A. Cirer, fa 11 mesos
I vostè parla de fanatisme? Sàpiga, senyora, que partits com el seu estan il·legalitzats en altres països per racistes, xenòfobs i atiadors de l'odi. Aquest és el seu ADN, si hi afegim el monolingüisme patològic.
L'únic programa polític que tenen és el desig irracional de confrontar i fer mal. I si és fora casa, millor. Perquè aquesta, senyora, no és casa seva, que l'hi quedi clar.
La senyora Prohens, que renega amb alegria dels seus orígens, és encara pitjor. S'ha exiliat tota sola i s'ha venut per un plat de llenties. Esper que l'hi faci bon profit.
Valoració:29menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente