cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Armengol se'n duu cap a Madrid Quim Torres i Álvaro Gil

Quim Torres serà nomenat director del Gabinet de la presidenta del Congrés dels Diputats, Francina Armengol, i el seu relleu l'agafarà el secretari general de Joventuts Socialistes a Balears, Ares Fernández, qui serà nou diputat pel PSIB-PSOE en el Parlament a partir del pròxim ple de la cambra.
Segons ha informat la formació aquest dimarts en una nota de premsa, Fernández és graduat en Dret i compta amb un màster en Advocacia per la Universitat de les Illes Balears (UIB). Per part seva, Torres és llicenciat en Periodisme i en Ciències Polítiques, ha treballat en diversos mitjans de comunicació, com a director de gabinet de la Presidència del Govern entre 2016 i 2023, i fins ara era diputat del Grup Socialista en el Parlament.

A més, la presidenta del Congrés dels Diputats i secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, nomenarà també a Álvaro Gil com a director de comunicació, segons els socialistes.

Gil és llicenciat en Periodisme i té un màster en Creativitat publicitària, ha treballat en diversos mitjans de comunicació, ha estat director general de comunicació del Govern entre 2015 i 2023 i fins ara era assessor del Parlament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jardin, fa 11 mesos
Y ya que estamos, que se lleve al jardinero. Viaje solo de ida.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente