cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Bauzá continua desbarrant: «A Espanya no hi ha homofòbia», «el problema real són els nacionalismes» «el multilingüisme cordial' és un 'bochorno'»

El militar espanyol i eurodiputat pel partit en fallida tècnica, Ciudadanos, José Ramón Bauzá, feia un temps que no piulava gaire. Des que se'l va relacionar amb el cas de corrupció conegut com a QatarGate.

Però la ràbia que li ha provocat l'ascens de Francina Armengol i les tímides passes cap al reconeixement del plurilingüísme a l'Estat espanyol l'han fet recuperar els missatges delirants que tant fan empegueir els cada vegada menys companys i tanta hilaritat provoquen en la resta.

Armengol

Bauzá considera molt perillosa l'elecció d'Armengol com a presidenta de les Corts espanyoles: «L'elecció d'Armengol no és banal en l'escenari de cessions a l'independentisme. És l'ala més nacionalista del PSOE (molt més que el PSC) i és una política intel·ligentíssima que utilitzarà tots els ressorts a la seva mà per a afavorir a una causa que per a ella no és instrumental, són les seves conviccions de veritat. Compte».

«Que bochorno»

El multilingüisme que impera en la institució per a la qual se suposa que treballa, el Parlament europeu és per a Bauzá negatiu: «'Multilingüisme cordial' i deixem que imperi el relat que no tenim ni tan sols una llengua comuna. 'Que bochorno'».

Negacionisme de l'homofòbia

Aquesta és la curiosa anàlisi que fa Bauzá del país on va néixer i amb el qual s'identifica de manera excloent: «Espanya és un dels països més tolerants del món. No té un problema d'homofòbia i hi ha un rebuig frontal front de la violència contra les dones. Contra el que no hi ha rebuig és front als totalitaris nacionalistes que cancel·len a tot aquell que se senti espanyol a Espanya i vulgui parlar el seu idioma comú. Aquest és el principal problema REAL del nostre país i no un altre inventat per a satisfer el marc ideològic de l'esquerra».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per mosca collonera, fa 11 mesos
Aquest pringat, fent mèrits a veure si el volen els de Vox, ara que han quedat els més fatxes d'entre els fatxes i ara que Ciutadans s'enfonsa i totes les rates estan botant del vaixell.
Valoració:3menosmas
Per dic, fa 11 mesos
"La cara és el espejo del alma" tot dit la seva cara fa por.
Valoració:8menosmas
Per Xx (ver), fa 11 mesos
És com diu la dita castellana, més fals que un duro sevillano ! Una descripció que li va al pèl.
Valoració:10menosmas
Per conisi, fa 11 mesos
veig que se declara profugo segons la foto, va be i millor si tornas al pp ,aixo mos anirie molt be
Valoració:7menosmas
Per Faveta, fa 11 mesos
Quin xiste de mamarratxo. Una mostra clara de lo que es la política de capitali$t€$ demerda.
Valoració:7menosmas
Per Si almanco callas, fa 11 mesos
Un mal president, com ho va ser ell, si que és un 'botxorn".
Valoració:15menosmas
Per Meteorit, fa 11 mesos
A mi tot lo que sigui cordial, respectuós, afectuós, reconeixement mutu me MOLA! A aquests casposos només els hi va la violència, l'odi i la imposició. Totes les llengües que es parlen a Espanya són Espanya i són tan comunes com ho és el patrinomi natural i arquitectònic del que gaudim tots.
Valoració:12menosmas
Per Goriet, fa 11 mesos
Sap perfectament que si no diu dois és com si no existís.
Faria riure si no cobràs dels meus imposts.
Valoració:19menosmas
Per escardapenyes, fa 11 mesos
Tu ets l'exemple de la Homofòbia i de un polític negat per fer política, sols al servei de la butxaca, renegat de les terres que representaves,? encara factures tant a la S.S. com quan eras president ? ets un nyordo tarat de la capital Madrid.
Salut i República Països Catalans que sé que els tens en molta estima.
Valoració:23menosmas
Per Xx, fa 11 mesos
¡Ostras, Pedrin!
El emboscado A.G.
El que calla ante los 130 años que lleva ULTIMA HORA escribiendo en español.
¿Es, o no, un prófugo?
Valoració:-17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente