cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Vicenç Vidal: «Seré l'única veu que avantposi l'agenda balear a l'estatal»

El diputat de Sumar MÉS, Vicenç Vidal, ha valorat «molt positivament» la constitució de la Mesa del Congrés d'aquest dijous i ha assegurat que Sumar MÉS «serà l'única veu que avantposi l'agenda balear a l'estatal».

Segons ha informat MÉS per Mallorca, aquest dijous, Vidal ha fet referència a «la possibilitat real d'una legislatura progressista en l'Estat espanyol que obrirà un temps on el diàleg i l'acord seran claus per a impulsar l'agenda plurinacional, social i climàtica». Així, ha interpretat que «alguns, a Espanya, tenen poca pràctica amb el diàleg», però que a Sumar MÉS són «experts».

Vidal, que s'integrarà en el Grup Plurinacional Sumar del Congrés com a diputat de Sumar MÉS, ha felicitat la nova presidenta del Congrés dels Diputats, Francina Armengol, i ha assenyalat que accedint al càrrec, la socialista renúncia a l'agenda balear prioritzant només l'agenda estatal». En aquesta línia, ha assenyalat que Sumar MÉS serà "l'única veu real al servei dels drets de les Balears i compromesa a solucionar les problemàtiques de la ciutadania de les Illes».

L'ecosobiranista, que ha promès el càrrec amb la fórmula «sense renunciar al dret a l'autodeterminació del nostre poble i amb lleialtat a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera», ha defensat que el seu suport al Govern espanyol «està vinculat a avanços progressistes com l'ús del català en les institucions de l'Estat, l'obertura de comissions democratitzadores com la del 17A i la de Pegasus, o les transformacions cap al finançament just per a Balears».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaumera, fa 11 mesos
Maikel si tu a una persona la jutjes per el seu fisic i per es tipus de roba que dur ja diu molt de tu. Jo no se sa feina que fera el se Vidal , el que tenc molt clar "ara sere com tu " que molts que anaven ber encorbatats se ompliren be ses butxaques i no miraren gaire per noltros.
Valoració:-1menosmas
Per Martin Gala, fa 11 mesos
Vicente Vidal.-
El que montaba presuntas playas con patitos de goma, y otros juguetitos para niños, en pleno paseo del Borne.
Ahora dice que será la voz que enseñe la agenda balear a nivel estatal.
Por proyectos sublimes, se ve que no va a quedar.
Grande Don Vicente.
Valoració:-1menosmas
Per Maikel, fa 11 mesos
Tots ben grassos i amagant butza entre aquestes teles que vesteixen, que semblen de Deixalles o de "todo a 100 pts". Feis règim i anau a Cortefiel plegats i us faran un bon descompte.
Valoració:-1menosmas
Per Comença una nova etapa, fa 11 mesos
No tenc cap dubte de que ho farà molt bé.
Valoració:-1menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 11 mesos
Lo de ver a Vidal hablar en catellano va a ser mágico.
I can´t hardly wait.
Valoració:-3menosmas
Per ¿?, fa 11 mesos
De moment no ho sembla. Suport al PSOE gratis total. No com els de Junts per Catalunya. La foto no té desperdici, pareixen turistes de visita al Parlament de Madrid.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente