cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Ni una sola dona ha participat en les reunions que Cort i el Consell de Mallorca han mantengut amb la patronal

Aquesta setmana CAEB i PIMEM han celebrat reunions amb Cort i el Consell de Mallorca, respectivament, per engegar diferents col·laboracions. Com s'ha pogut comprovar en les fotografies de les dues trobades, cap dona ha tengut l'oportunitat de participar-hi.

En el cas de la reunió a Cort hi han assistit el batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, acompanyat pel president de Restauració Caeb, Alfonso Robledo, a més del tinent de batle de Turisme i Restauració de l'Ajuntament de Palma, Javier Bonet; l'assessor jurídic de Restauració Caeb, Miguel Planas, i els responsables de les zones de Restauració Caeb on es durà a terme: 12 homes en total.

Per altra banda, en la reunió encapçalada pel president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés ha rebut en audiència el president de la PIMEM, Jordi Mora, i diversos membres del seu comitè executiu: 7 homes en total.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per inca, fa 12 mesos
gaudiu de la vostra abstenció a les eleccions... Així ens trobem ara.
Valoració:4menosmas
Per No tenen futur, fa 12 mesos
Hem d'estar tranquils, no duraran més que quatre anys de tan barroers que són. Però aniria bé que els de VOX no desapareixin del tot perquè als progeessistes VOX els fa un servei que no té preu. Paciència. És ver que quatre anys són llargs, però el rellotge ha començat a comptar el temps. Tic, tac, tic, tac.
Valoració:2menosmas
Per Normal, fa 12 mesos
Perque el partit que comanda de veritat és VOX. I aquest, a les "quatre" dones que té, només les utilitza com a excusa perque no els tractin de masclistes. Però a l'hora de donar un càrrec important a qualcú, les deixen arraconades. Perque per aquest tipus de gent, té més valor un home beneit que no una dona intel.ligent.
La ex de VOX, Macarena Olona, els va deixar per aquest motiu, entre d'altres. Ja que també, li va pesar en la decisió el fet de resultar- li impossible, saber qui era el seu cap suprem i el que comandava de veritat en el partit.
Valoració:5menosmas
Per Aster, fa 12 mesos
Són reunions "no mixtes", com les manifestacions no mixtes que organitza una part del feminisme, en les que prohibeixen que hi vagin homes.
Ben igual, però a l'enrevés.
Valoració:-2menosmas
Per Xx (ver), fa 12 mesos
Molta testosterona i poca neurona.
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente