cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

El PSIB reclama al Govern que publiqui els currículums dels alts càrrecs

El Grup Parlamentari Socialista ha criticat que el Govern continuï sense penjar a la pàgina de transparència els currículums professionals dels alts càrrecs i assessors, tal com estableix la normativa.

El PSIB-PSOE ha manifestat la seva preocupació per situacions com el nomenament de Sebastià Sureda, soci del pare de la presidenta, Marga Prohens, com a nou director d’Emergències, càrrec que va ser amagat pel Govern a les seves compareixences i tan sols va arribar a l’opinió pública quan els mitjans de comunicació el varen revelar dies després.

La diputada Mercedes Garrido ha assenyalat que, davant la «manca de transparència» del nou executiu, el grup del PSIB-PSOE ha registrat formalment la sol·licitud dels currículums de tots els nous alts càrrecs perquè la ciutadania pugui conèixer els seus mèrits i capacitacions per la tasca encomanada.

Així mateix, el Grup Parlamentari Socialista ha registrat una bateria de preguntes escrites a la nova consellera d’Habitatge, Marta Vidal, per la seva relació amb els fons voltor, alguns dels afectats per les seves primeres decisions com a titular de l’àrea.

El PSOE sol·licita informació, entre d'altres, sobre les reunions i converses de Vidal amb les empreses afectades i/o intermediaris d’aquestes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xx (ver), fa dervers d'un any
La meitat seran ni-nis, i els demés antics militants en busca del menú diari. Una gent per falta de titulats universitaris. Una lògica avassagadora.
Valoració:3menosmas
Per Trob, fa dervers d'un any
Precisament ahir cercava el currículum del conseller de medi ambient, ja que em sembla estrany aquest nomenament. No sols estrany, de fet, em fa la impressió que se’n foten a la cara del poble, que se’n riuen de nosaltres descaradament.
Valoració:4menosmas
Per Hipòcrites, fa dervers d'un any
La senyora Garrido, la irresponsable encarregada de la política lingüística inexistent del Govern de n'Armengol, mai no va voler aclarir si els alts càrrecs del seu govern, assessors, directors generals, càrrecs de confiança, tenien el requisit de català. Després de molt insistir l'oposició, es limitaven a dir que la llei no contempla cap exigència. Naturalment que s'han passat vuit anys sense modificar cap normativa, de la qual cosa ara el PP, ben satisfet, se'n beneficiarà.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente