cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

El Pi: «Vidal haurà d’agenollar-se davant Sumar. Hem quedat totalment orfes de diputats de les Balears»

216963

El Pi-Proposta per les Illes Balears ha donat l’enhorabona als diputats i als senadors escollits a les Illes Balears i ha recordat que no renuncia a presentar, en un futur, una opció «totalment insularista i allunyada dels extrems, que miri realment pels interessos i preocupacions de les Illes Balears».

«Una vegada més la clau de la governabilitat està en les comunitats que entenen el valor de confiar en partits propis. És una llàstima que a les Balears no hi hagi una opció 100% de les Illes», ha assegurat el president d’El Pi, Tolo Gili. «El dia que confiem més en nosaltres mateixos farem una gran passa endavant i tendrem, a la fi, representació real a Madrid», insisteix.

El Pi va decidir no presentar-se a les eleccions espanyoles del 23 de juliol. «No era el moment perquè El Pi es presenti a unes generals», recordava el president Gili. «Tot i això, estam convençuts que és necessari que El Pi estigui present al Congrés dels Diputats i al Senat perquè les Illes Balears tenguin una veu que miri pels interessos de la nostra gent en un futur no molt llunyà».

«Els ciutadans han de comprendre que ningú pot vetllar millor pels interessos de ca seva que un partit que no depengui de les directrius que els donen a Madrid, un partit que només respongui davant els mallorquins, els menorquins, els eivissencs i els formenterers», assegura el president.

«Hem de recordar que els diputats del PP, del PSOE i de VOX seguiran directrius del seu partit a Madrid i MÉS per Mallorca, tot i que Vidal hagi sortit elegit, tendrà les mans fermades per decidir i haurà d’agenollar-se davant els peus de Sumar», assenyala Gili. «Les Illes Balears han quedat totalment orfes de diputats de Balears. Tornarem a passar 4 anys més, si les eleccions no es repeteixen abans, sense ningú que ens representi al Congrés i al Senat», afirma Gili.

«Qui sap si d’aquí a uns mesos haurem de tornar a anar a votar i serà el moment de fer la passa, fer-nos forts i aconseguir d’una vegada per totes el preuat diputat i senador que només respongui davant dels interessos i preocupacions de les Illes Balears», ha sentenciat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Joan, fa dervers d'un any
Gelosia. Ja m'agradaria que al Pi li anàs bé. Però la passada campanya autonòmica va ser patètica. Demanant el vot als hotelers i posant dins el mateix plat vos i podem. Ara veim que molts ajuntaments el Pi ha pactat amb el Pp i el pp ha fitxat gent que estava a Um allà on no té quadres. Mal futur li veig. Crec que el mallorquinisme de dretes ho té fotut. Amb el fracaç den Melià tornarà venir una espècie de Jaume Font amb un guirigall ideològic i de país gens fiable
Valoració:5menosmas
Per Carme, fa dervers d'un any
El cas Luis Felip o Lluis Felipe és que no vivim a la Xina sinó a Espanya (o molt a prop, ja m'enteneu...).
Molts independentistes (i alguns xenòfobs disfressats d'independentistes) s'estimaven més un pacte PP-Vox per animar a la confrontació directa. Però com que aquesta confrontació directa, no serà, jo com a dona, homosexual i d'esquerres, m'estim més un pacte d'esquerres que no un de dretes que m'amargararia la vida.
Valoració:4menosmas
Per Tomeu, fa dervers d'un any
Si fossiu mallorquins de bon de veres i no espanyols, haguéssiu estés la ma a Més per fer una candidatura de país. Però sabeu massa bé que els vostres votants son del PP a les colonials .
Valoració:6menosmas
Per pancuit, fa dervers d'un any
Digui qui ho digui, no deixat de ser cert. Ara ho veurem (o no)
Valoració:-1menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa dervers d'un any
Una de les primeres declaracions de Vidal ha estat "treballarem per fer una Espanya millor" o una cosa molt semblant. És cert que el.PCE, Suma, és espanyolista i internacionalista, i a França, per exemple, el socialisme és monolingüista i centralista. I Més, en paraules de Vidal, ha adquirit el compromís de treballar per una Espanya millor. També ho va fer Bildu quan va pactar amb el PSOE i Otegi ha presumit de contribuir a fer una Espanya millor. És com si perquè tenen reunions a ministeris de sobre es fan patriotes espanyols. Sí, d'esquerra, del Govern que aprova bonificacions fiscals als mormons i altres sectes, pura esquerra, però amb l'objectiu de reforçar Espanya. El Pi té part de raó. Per aquest motiu era millor no fer cas a les convocatòries de votacions. No em puc imaginar independentistes debatint què han de votar a Eurovision o al Benidorm Festival, si triar un cantant socialista O de dretes per representar a Espanya. I si Xina fa un festival per triar cantant a Asiavision també en parlarem? On tenim el cap? Vidal a Galícia amb na Díaz... espanyolitzant-se amb suposats reformistes espanyols. Sort.
Valoració:-1menosmas
Per Xx (ver), fa dervers d'un any
Molt millor formar un equip amb les esquerres que haver de patir les atzagaiades dels nazi-fatxes, molt millor !
Valoració:3menosmas
Per Llevant, fa dervers d'un any
Després del ridícul a les eleccions municipals i autonòmiques ara sortiu a donar lliçons als altres partits guanyadors. Amb un poc de sort a les pròximes eleccions ja serue història com UM.
Bon vent i barca nova.
Valoració:21menosmas
Per Enlloc d'alegrar- se, fa dervers d'un any
Pateixen d'una enveja molt mal gestionada.
Jo ja m'imaginava d'on sortien, aquelles consignes que ens temptaven a totes hores, per induïr- nos a l' abstenció de votar.
I crec que no m'equivoc.
Valoració:16menosmas
Per manteros voltros, fa dervers d'un any
Aquests racistes d'El Pi no ho acaben de pillar
Valoració:6menosmas
Per Margalidons, fa dervers d'un any
Tolo,

T'havies d'haver presentat tu, Tolo. Haguessis aconseguit vuit no, nou escons, al Congrés!
Valoració:18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente