cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
14°

Demanen el vot per a Valtònyc al Senat

Una campanya a xarxes socials, bàsicament a Telegram i WhatsApp, proposa el vot per a Josep Miquel Arenas, Valtònyc, al Senat.

La campanya proposa que, independentment de quin sigui el vot al Congrés de Diputats, a la papereta del Senat s'hi afegeixi el nom de Josep Miquel Arenas com a mesura de pressió per reclamar el retorn de l'artista mallorquí exiliat. El vot seria comptat com a nul.

Cal recordar que Josep Miquel Arenas es va veure obligat a exiliar-se a causa de la persecució per raons polítiques que patia a l'Estat espanyol. De fet, Arenas ha aconseguit diversos èxits a nivell judicial que no només demostren la politització del seu cas, sinó que han fet canviar lleis a Bèlgica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Txorrak, fa 10 mesos
Sincerament no sé dir si aquesta notícia fa riure ò plorar. Pareix una fake. No sé, s,esquerra del segle XXI fa plorera. Independement de que no hi ha dret que per unes lletres Espanya el pugui condemnar a presó, trob molt fort s,afany de protagonisme i sentiment de superioritat que té. Almanco fos un artista de veres.....
Valoració:0menosmas
Per guillem, fa 10 mesos
Els que proclamen fer vot nul per castigar les esquerres i afavorir que les dretes avancin per com pitjor millor, farien be en demanar directament el vot per a VOX i PP i no embullar a la gent.
Valoració:0menosmas
Per Pepe, fa 10 mesos
Vot útil a Sumar
Valoració:0menosmas
Per Nas tapat?, fa 10 mesos
Pobre Vidal, ja n'hi ha que reconeixen que el votaran amb el nas tapat. A ell o a na Francina. Això vol dir que els votaran com a mal menor. El vot de la resignació, el vot dels pessimistes, el vot de la derrota. Doncs, no. No ens resignam a consolidar amb el nostre vot la derrota, la desesperança.
Valoració:1menosmas
Per Un altre invent del TBO, fa 10 mesos
Perdó. Si la foto no és un muntatge i Valtònyc se presenta realment com a senador, no és mala idea votar- lo.
Mala idea seria com ho havia interpretat jo, que sense estar registrat com a candidat, se votàs a Valtònyc apuntant el seu nom a la papereta del Senat, perque seria nul i no ho veurien més que els ciutadans que fóssin a la mesa electoral.
Valoració:2menosmas
Per Cap ferrerico, fa 10 mesos
Al congrés convé votar vàlid (ni que sigui amb el nas tapat i per emergència democràtica i nacional), però al senat hi ha per fer un pensament
Valoració:3menosmas
Per Un altre invent del TBO, fa 10 mesos
Una manera de fer un vot nul i una protesta que no arribarà a enlloc
A on se deven pensar que arriben les paperetes amb escrits, dibuixos o buritatxos?
Doncs a les paperera que hi ha devall de cada taula electoral. Perque se compten els vots de cada partit, els nuls i els que estan en blanc, se registra a les actes de cada mesa i ningú més que els de les taules saben el que s'ha escrit a les paperetes nul.les.
Malgrat el cas de Valtònyc sigui una injustícia, fent aquest doi no l'ajudaran en res i tudaran el seu vot.
És millor votar correctament, i fer- ho per un partit que no sigui ni VOX ni PP, que és a on hi ha el que denunciaren injustament i condemnaren a Josep Miquel Arenas.
Abans de fer "campanyes" per dur a terme tal cosa o tal altra i difondre- ho, s'haurien d'assebentar si l'invent serveix per a qualque cosa o si és pitjor que no fer res.
Valoració:-4menosmas
Per Xx, fa 10 mesos
Animo a todos los ultras a depositar su voto a favor del valtonico. No solo en el Senado, también en el Congreso.

Valoració:-6menosmas
Per ???, fa 10 mesos
Seria més rellevant per a Valtònyc demanar afegir el seu nom a la papereta del Congrés. El senat està més desprestigiat que el Congrés.
Valoració:9menosmas
Per Estaria bé...., fa 10 mesos
... bé que sortîs escollit.
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente