cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

MÉS per Mallorca: «Que un 70% dels membres siguin homes és tota una declaració d'intencions del que serà a partir d’ara el Consell»

El conseller i portaveu de MÉS per Mallorca al Consell, Jaume Alzamora, ha lamentat aquest dimarts que el nou equip de govern del pacte PP-VOX de la institució insular estigui format per més homes que dones i que, a més, el Departament de Medi Ambient el dirigeixi «una persona negacionista del canvi climàtic».

En declaracions als mitjans de comunicació després de la presa de possessió dels nous consellers insulars de PP i de VOX, el conseller ecosobiranista ha criticat que «la composició del nou equip de govern no és igualitària ni paritària, ja que un 70% dels membres del consell executiu són homes».

Alzamora ha finalitzat apuntant també que «aquesta composició del nou equip de govern de PP i VOX és tota una declaració d'intencions del que serà a partir d’ara el Consell de Mallorca». En aquest sentit, el portaveu insular de MÉS per Mallorca ha dit «que les polítiques d'igualtat desapareixeran totalment de la institució».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per inca, fa dervers d'un any
Des de quan allò que tens a l'entrecuix defineix si sabràs fer bé la teva feina? Per altra banda, què n'esperaveu dels partits de la testosterona, els toros, el negacionisme i els caçadors?
Valoració:3menosmas
Per Mascle, fa dervers d'un any
Trob que amb un 30 per cent de senyores n'hi ha ben abastament...
Valoració:-1menosmas
Per Yomismo, fa dervers d'un any
Y porque ha de ser paritaria? Lo dice la le?
Valoració:0menosmas
Per Tenen raó, fa dervers d'un any
És ver, massa poques dones, però el que encara no han explicat ela de Més és com així ells que diuen que estimen tant les dones, han perdut vots i de passada el govern de totes les institucions.
Valoració:-3menosmas
Per Ja ho val!, fa dervers d'un any
@De Asprer: Voltros si que estau malalts, amb aquesta obssessió que teniu de venir aqui a molestaria faltar- nos al respecte
Valoració:7menosmas
Per Àngel caigut, fa dervers d'un any
És ben ver, emmalalteix
Valoració:6menosmas
Per De Asprer, fa dervers d'un any
Esteu malalts…
Valoració:-6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente