cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

L'equip de govern de Sencelles exigeix als regidors del PP que es disculpin públicament per declaracions falses

216483

El PP de Sencelles ha acusat l'Ajuntament d'haver endollat il·legalment el corrent de les festes de Biniali. Durant les festes de Biniali i per tal de donar resposta a l'augment puntual de demanda d'electricitat, la companyia Endesa ha instal·lat un comptador a la plaça de la Puríssima i un maxímetre (sistema, sense comptador, que empra la companyia per a poder donar electricitat directa), davant l'església. Totes dues instal·lacions són legals i compten amb el vistiplau d'Endesa i d'Indústria.

No obstant això, l'equip de govern remarca que el Partit Popular, «tot i poder disposar d'aquesta informació, ha decidit difamar l'Ajuntament acusant-lo de cometre un 'frau energètic i (que) pot tenir responsabilitat penal' a través de les seves xarxes socials».

«Davant la falsedat d'aquestes gravíssimes acusacions que afecten el bon nom dels professionals que treballen a l'Ajuntament, des de l'equip de Govern exigim una rectificació immediata al Partit Popular i unes disculpes públiques cap als tècnics i treballadors municipals», apunta l'equip de govern de Sencelles.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa dervers d'un any
El PP està al dia d'enchufades il.legals, és estrany que s'hagin equivocat amb aquesta
Valoració:6menosmas
Per un veí, fa dervers d'un any
Les mentides, i les declaracions falses clarament ho son, haurien de tenir conseqüències jurídiques.
No haurien de sortir gratuïtes.
Valoració:22menosmas
Per inca, fa dervers d'un any
Des de quan al PP li ha interessat la veritat?
Valoració:24menosmas
Per Ja ho val!, fa dervers d'un any
Un dretà que no calúmnia, és com un estiu sense sol.
Volen fer veure que son molt catòlics, apostòlics i romans, sobre tot per fer la vida impossible als altres, però oblidem amb massa frequència que malbaratar fons públics o comunitaris és un robatori, i que la calúmnia és l'assassinat moral i social de les persones i que no se perdona més que fent públic que el que s'ha dit de talo qual persona és una mentida.
Valoració:28menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente