cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Negueruela ha anunciat que el PSIB farà «una oposició contundent» al nou Govern

10/07/2023 Los diez consellers del Govern de Marga Prohens juran y toman posesión de sus cargos. Los diez consellers del Govern de Marga Prohens han jurado y tomado posesión de sus cargos en un acto institucional este lunes en el patio del Consolat de Mar. POLITICA | Europa Press

Des del PSIB han donat l'enhorabona als nous consellers del Govern, que han jurat el càrrec aquest dilluns.

Iago Negueruela s'ha mostrat preocupat perquè la Igualtat, amb la supressió de la conselleria, «no sigui ja una política transversal i que, per tant, una de les reivindicacions històriques del moviment feminista acabi relegada a la Conselleria de Famílies i Afers Socials».

També ha fet referència a la desaparició de totes les polítiques contra el Canvi Climàtic: «no hi ha una conselleria de transició, no hi ha una conselleria de Medi Ambient, sembla que la composició del Govern estigui pensada per aprofitar tots els recursos en lloc de per protegir-los», ha lamentat Negueruela.

«La conselleria de la Mar sembla de turisme, perquè ni tan sols hi són presents els treballadors, com els pescadors. Està enfocada a les activitats accessòries del turisme a la mar».

«Anunciam una oposició contundent per fer que s'executin tots els Fons Europeus que es van aconseguir en la legislatura passada», ha afegit.

Per acabar, Negueruela ha subratllat que pel que fa a la garantia dels drets dels ciutadans i la diversitat, «l'organigrama que ha fet el Partit Popular està sumit al marc ideològic de Vox».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mallorquín, fa dervers d'un any
Hasta nunqui, yaguete
Valoració:0menosmas
Per Xx, fa dervers d'un any
Empieza por solucionar el tema PLAZA MAYOR. No has hecho nada. Solo hablas. Arruix
Valoració:0menosmas
Per inca, fa dervers d'un any
Mirem el costat positiu, en Negueruela ara tendrà temps finalment d'apuntar-se a un curs de català, que bona falta li fa. Vergonyós el paper que ha fet de portaveu.
Valoració:1menosmas
Per Contundent?, fa dervers d'un any
Ara volen ser contundents? Era quan governaven, o ho deien, que harien d'haver estat contundents. Han perdut per porucs.
Valoració:6menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Y que van a hacer? Quemarse a lo bonzo? Que ridículos que son.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente