cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca crida a fer «un vot nul independentista»

216427

L’Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM), reunida en assemblea general dissabte passat, va aprovar fer una crida al vot nul a les eleccions espanyoles del proper 23 de juliol. L'ASM considera que «la manca de candidatures independents de país, cosa que succeeix per primera vegada des de la restauració de la monarquia borbònica, ens deixa sense cap opció política amb les mans lliures per defensar els interessos de les illes Balears».

L’ASM continua considerant de vital importància la presència de «diputats de país» a Madrid «no per reformar Espanya, que no té remei, com molt bé va dir l’exsenador Pere Sampol, sinó per utilitzar el Congrés de diputats com a altaveu i fer arribar a tota la població el maltracte econòmic, polític, lingüístic i cultural a què ens sotmet Espanya. Des del moment que el Govern espanyol sempre estarà en mans de partits colonialistes, siguin PP, PSOE, Sumar o VOX, el principal objectiu de tenir una veu pròpia a Madrid és explicar a la gent que som una colònia explotada per Espanya, crear consciència i avançar cap a l’autogovern total».

Per tot plegat, l’ASM proposa introduir als sobres de votació una papereta amb un «missatge independentista reivindicatiu i de denúncia». «Estam segurs que totes aquestes dècades d’espoli fiscal, d'humiliacions i de maltracte que ens dispensa Espanya seran un estímul poderós per a la creativitat. Amb un percentatge de vot nul superior a l’habitual, ja haurem posat la primera pedra perquè no ens tornem a trobar amb unes eleccions sense cap candidatura de país», han remarcat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per guillem, fa dervers d'un any
Un vot nul sense recompte, sense diferenciar dels nuls de les dretes, es un doi que no compte ni serveix per a res a l'independentisme. Ningú farà cap recompte a les meses electorals dels vots nuls independentistes i aniran tots a parar al mateix munt que els nuls de VOX.
Valoració:4menosmas
Per Jaumot, fa dervers d'un any
Com que en aquesta terra el vot útil és sempre inútil, votem almenys en conciència. Jo ho faré.
Valoració:3menosmas
Per JOAN, fa dervers d'un any
Amb tanta llum no cal pagar Gesa
Valoració:3menosmas
Per Quins nassos, fa dervers d'un any
Han de tenir molts privilegis per permetre's tirar el vot al fems aquests senyoros.
Valoració:6menosmas
Per Cabrabojahi falta raó, fa dervers d'un any
Jo penso que no el hi falta raó als assamblearis però veient la extrema dreta fent de les seves prefereixo vendre la meva ànima al dimoni
Valoració:8menosmas
Per Cap ferrerico, fa dervers d'un any
Un vot nul ni es compta ni es té en compte per a res. És totalment inútil, és la pitjor opció possible.
Valoració:14menosmas
Per escardapenyes, fa dervers d'un any
Me sap greu i molt, no hi estic d'acord, el que "hauriam" de fer els soberanistes és aglutinar el vot EN UN SOL PARTIT.
Salut i República Països Catalans.
Valoració:19menosmas
Per Pep, fa dervers d'un any
Vot massiu a la Cup,ERC o Sumar .
És molt important anar-hi.
Valoració:13menosmas
Per Fracàs, fa dervers d'un any
Desbarats, radicalisme fanàtic, els partidaris d'anar a votar, o sigui de reforçar, el projecte espanyolista de Sumar que no té altre objectiu que el de reforçar el PSOE, no tenen altre argument que el de qualificar com a desbaratats i radicans fanàtics els crítics. Els que han perduts els papers són els de Més. Quin nivell més patètic.
Valoració:-11menosmas
Per Xx, fa dervers d'un any
A mí en el fondo, muy en fondo, me dan un poco de pena
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente