cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

[VÍDEO] Prohens assegura que no es farà «ni un pas enrere en la lluita contra la violència masclista»

La líder del Partit Popular i candidata a la presidència del Govern, Marga Prohens, ha desgranat aquest dilluns al Parlament al debat d'investidura el seu programa de govern assegurant i insistint diverses vegades que la seva guia és «la llibertat».

Prohens ha explicat que el seu programa es basa en donar suport a les persones i al seu projecte de vida «en llibertat», a generar les condicions per a un «model sostenible» i en la gestió dels serveis públics.

La presidenta del PP ha recordat que la primera mesura que aplicarà el proper Consell de Govern serà l'eliminació de l'impost de successions i donacions, que s'aplicarà també a les herències en vida.

Prohens ha reiterat el compromís en la «lluita contra l'okupació» i en l'actuació sobre l'oferta i la col·laboració amb el sector privat per a frenar l'escalada de preus de l'habitatge. «El Govern no pot ser una immobiliària», ha afirmat. Prohens ha remarcat que el proper Govern no desenvoluparà a les Balears la llei estatal d'Habitatge.

D'altra banda, Marga Prohens ha reivindicat «l'orgull de ser una comunitat turística» i ha expressat el seu desig que el turisme «continuï sent un ascensor social». Així, ha explicat que s'aixecarà la moratòria actual i es frenarà «el camí cap al decreixement».

La candidata a la presidència del Govern també ha assegurat que el proper Executiu no farà «ni un pas enrere» en la consecució de la igualtat entre homes i dones ni en la protecció de les dones «davant a la xacra de la violència contra les dones o la violència masclista».

En el seu discurs d'investidura aquest dilluns al Parlament, Marga Prohens sí que ha fet servir el terme 'violència masclista' davant del concepte de 'violència intrafamiliar' recollit a l'acord d'investidura amb l'extrema dreta. «Se n'ha parlat molt i no vull que ningú no tengui dubtes», ha recalcat.

Prohens ha indicat que el futur Govern coordinarà les diferents administracions per a garantir «la total protecció i seguretat de la dona», sigui quina sigui la seva situació i que es garantirà tota l'assistència, suport i es lluitarà des de la prevenció.

També ha recalcat el compromís en la lluita contra la violència sexual, l'explotació i el tràfic.

Prohens ha afegit que es posaran «llum i taquígrafs» en els casos d'explotació sexual de menors tutelades «davant l'intent del Consell de Mallorca d'amagar un dels episodis més negres dels darrers anys i del que ningú no s'ha responsabilitzat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xx, fa dervers d'un any
Potser a partir d'ara sentirem dir violència intrafamiliar, o golpes en defensa pròpia,o cachete mortal, un vocabulari tendenciós, fals i manipulador, com a vers naxi-fatxes que són. Un retorn al segle denou.
Valoració:-1menosmas
Per Ja ho val!, fa dervers d'un any
Si fa tot el que li diuen els de VOX, si ni tan sols va contemplar cap altra opció, per ser investida, que la del suport de VOX, qui se creu que cedirà en c
qualque aspecte?
I si tenim en compte que la violència de gènere és una competència del Govern Central i que a les comunitats només ajudes que se puguin donar a les dones maltractades, poca cosa se pot fer.


Valoració:0menosmas
Per No-Do n° 1236, fa dervers d'un any
Hispañordos fascistorros. Us salidos de las cabernas i en bias de conformar un nuebo Contuvernio Nazi-Fascista, estando nuestros raprasantante ocupando su lugare de presión y opressión, en breva ampasaremo a mober lo hilo de nuestro sistema dictatorial asín revertir el sistema político astual.
Tambien damo grasias al gran quefe faesista por aberno regalo un gran garrafong de bino de la mancha eterna.
Arriba el poyo chamuscao, arriba la nueba opresón !
Valoració:0menosmas
Per Mediocres al poder, fa dervers d'un any
El que te mani Bocs faràs tu, això si vols acabar la legislatura .
Valoració:0menosmas
Per ja, ja..., fa dervers d'un any
Ja veurem si qualcú l´esperarà darrere un cantó. Supòs que anirà sempreamb escortes.
Valoració:0menosmas
Per Panxa rotja, fa dervers d'un any
Aquest és el nivell del personal q ens enrevolta, ja no es pot ser més miserable
Valoració:3menosmas
Per Oh si!, fa dervers d'un any
I qui se la pot creure?
Valoració:4menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Estupendo.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente