cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Com valorau l'acord de govern entre el PP i VOX?

Ja hi ha acord entre la dreta i l'extrema dreta. Marga Prohens serà aquesta setmana investida presidenta del Govern després del pacte arribar entre el PP i VOX. Un pacte programàtic que inclou 110 punts i que comença defensant «la unidad de España».

Entre les mesures que inclou l'acord s'hi troben la lliure elecció de llengua a l'ensenyament, la derogació de la Llei de Memòria Democràtica i la Llei Trans, la defensa de la propietat privada i la lluita contra la immigració «il·legal». A més inclou mesures econòmiques neoliberals encaminades a mantenir el monocultiu turístic.

Entitats com l'OCB i Memòria de Mallorca ja han advertit que l'acord suposa un retrocés en drets i llibertats. Les entitats i col·lectius feministes també han criticat l'acord dels ultres. Molts sectors cívics veuen amb molta preocupació l'onada reaccionària que pot implicar un retorn al passat.

Davant aquesta situació, dBalears demana als seus lectors com valoren el pacte entre el PP i VOX. Les possibles respostes de l'enquesta són les següents:

-Suposarà un retrocés en drets i llibertats.

-Implicarà una millora de l'economia i el turisme.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Jaume I, fa dervers d'un any
Avui matì he telefonat a la nefasta empresa Sagalès-Caldentey per tornarme a queixar del servei de busos que gestiona amb uns vehicles pagats per noltros i una "senyora" molt mal educada m'ha dit : hablemè en español" l`hi he dit que m'havia de parlar amb mallorqui i m'ha contestat: esto es españa i m'ha penjat el telefon.Jo fins ara m'era igual parlar amb català o castellà pero a partir d'ara exigirè que me parlin en català.Ja està be!
Valoració:12menosmas
Per Pagès, fa dervers d'un any
Un retrocés
Recorda temps passats com quan es celebrava el retorn de la monarquia absolutista.
Un govern del poble sense el poble.
El general ens quadrarà a tots.
Valoració:6menosmas
Per Pau, fa dervers d'un any
És un atac directe a la democràcia i a la llibertat individual i col·lectiva, molt propi de mentalitats feixistes i imperialistes. Ja ho tenim molt vist i és un acord que podrien signar Onésimo Redondo, el general Primo de Rivera i el seu fill, Matias Montero, Francisco Franco i Millán Astray.
Valoració:6menosmas
Per Mallorquín, fa dervers d'un any
Chapeau 👌
Valoració:-7menosmas
Per Horrorós, fa dervers d'un any
Això acabarà molt malament.
Valoració:11menosmas
Per Ja sabeu que pprepparan, fa dervers d'un any
Això ja és un Merdé&Xuflé, lo millor de la fina PPorqueria Montada per Bocs = mal resultat.O sigui un autèntic desgavell per les escoles i la gent. I la llengua Catalana que els emmatzina las ideas.
També he sentit - open your mind -.
Tenc record de haver sentit " les mandaremos lo peor de lo nuestro " ja ha arribat tot.
Valoració:8menosmas
Per Dic jo, fa dervers d'un any
Un grup que donada la seva estufera i comandera s'ha venut a un altre grup de xantatgistes professionals. El preu, nosaltres i les nostres illes.
Valoració:17menosmas
Per Balearium, fa dervers d'un any
Un gran CAMBIO ...
Valoració:-13menosmas
Per Te creus que som beneits?, fa dervers d'un any
@ Valoració. Com t'hem de dir que se te veu massa el plomall?
Valoració:4menosmas
Per Moix, fa dervers d'un any
Un inici d'aniquilació de la nostra terra començant per la llengüa per colons fatxes amb l'ajuda de mallorquins sense dignitat ni anima ( una quinta columna )
Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente