algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
14°

Més per Menorca denuncia que el PP «ha venut» el Consell pactant amb VOX

Més per Menorca qualifica d'«escandalós» el pacte al qual han arribat el PP i VOX a Mallorca que afecta directament la governabilitat del Consell Insular de Menorca, ja que, segons apunten els menorquinistes, el PP ha «venut» el Consell de Menorca a l'extrema dreta.

Els menorquinistes avisen que amb aquest pacte «estan en perill els drets civils assolits fins a dia d'avui, suposarà un retrocés en la lluita contra la violència masclista i un atac frontal a les conquestes en igualtat de les persones LGTBIQ+. Així mateix és un pacte per arraconar la nostra llengua i cultura».

Per altra banda, el partit ecosobiranista denuncia que aquest pacte s'hagi gestat a Mallorca, «com si es tractàs d'un joc de cartes» on s'han intercanviat les cadires «menyspreant la sobirania dels consells insulars», en aquest cas el de Menorca.

A més, el portaveu de Més per Menorca al Consell Insular, Josep Juaneda, ha volgut destacar que «la primera víctima d'aquest pacte serà la Llei Menorca Reserva de Biosfera, és a dir, que la conjunció del PP amb la ultradreta només té com a objectiu destruir la Menorca que nosaltres hem volgut preservar. Per interessos partidistes pretenen hipotecar el futur de la nostra illa. És un pacte per a més ciment, per a més massificació turística. Volen convertir Menorca en un parc temàtic».

Finalment, Juaneda ha afirmat que és «lamentable que el senyor Vilafranca no aspiri a ser president de tots els menorquins i menorquines, sinó un simple delegat obedient de la Sra. Prohens. No ha estat investit encara i ja ha abdicat de les seves responsabilitats».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No perdonarem a les dretes, ni tampoc als nostros, fa 11 mesos
Si que l'ha venut. I per un plat de llenties.
Però els partits progressistes no en estan exempts de culpa. Perque si haguéssin fet el que els demanàvem molts de ciutadans, junt amb la OCB, el GOB, la ASM i altres associacions defensores de la nostra terra i la nostra cultura, de donar suport a la investidura de Prohens, a canvi de respectar la nostra llengua, cultura, paisatge, memòria històrica, etc, tal volta ho hauria acceptat. I en el cas de no haver- ho volgut, s'hauria posat de manifest el pacte previ entre el PP i VOX.
Ara, només queda el dubte del que hauria passat. I la sensació de que els nostros polítics no mos escolten i que mos llancen als llops i que només els interessen els nostros vots quan hi ha eleccions.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente