cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Sa Pobla reedita el pacte de govern amb Independents, MÉS, PSIB i El Pi

Els partits que des de 2015 han format el govern municipal a sa Pobla acorden reeditar l'acord. Així, Independents (5), MÉS (3), PSIB-PSOE (1) i El Pi (1) han presentat l'acord programàtic i l'organigrama de govern municipal de sa Pobla per al període 2023-2027.

Segons l'acord assolit, el candidat d'Independents, Biel Ferragut, ostentarà quatre anys la batlia i delegarà les regidories de govern amb la resta de socis. «La voluntat del tercer pacte és continuar governant des de l’acord i el consens ampli, situant els interessos de sa Pobla i de la seva gent en el centre de les polítiques», ha declarat Ferragut. L'acord dels partits estableix les prioritats al document signat 'Acords de futur per sa Pobla. Compromisos de governabilitat 2023-2027'.

Així queda l'organigrama de govern: la batlia per a Biel Ferragut (Independents), 1r tinent Antoni Simó Tomàs (MÉS), 2a tinent Francesca Maria Mir (PSIB-PSOE), 3r tinent Joan Pérez i Comas (El Pi), 4a tinent Maria Magdalena de la Fuente (IxSP) i 5a tinent Catalina Maria Serra i Vidal (MÉS).

Regidories

Independents per sa Pobla (5 regidors): Urbanisme, Esports, Seguretat ciutadana, Turisme, Manteniment, Serveis, Cementeri, Participació ciutadana, Comerç, Fires, Mercat, Agricultura, Gent gran, Comunicació i Joventut.

MÉS per sa Pobla (3 regidors): Medi Ambient, Cultura, Serveis Socials, Planejament urbanístic, Festes, Mobilitat, Salut i Protocol.

PSIB-PSOE (1 regidor): Personal, Igualtat i Educació.

El Pi (1 regidor): Hisenda, Obra pública, Eficiència energètica i Innovació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Balearium, fa dervers d'un any
Menudo noticion...
Valoració:-3menosmas
Per llonguet, fa dervers d'un any
Au idò, ja pot venir l'arraconat fonamentalista que critica el Pi per pactar amb els amics peperos dels ultres, a criticar Més, els seus, per pactar amb els amics dels amics dels ultres.
Valoració:-6menosmas
Per ergo, fa dervers d'un any
Esto si que es rizar el rizo. Cuatro. Me falta el del carrito de los helados.
Valoració:0menosmas
Per Pere Mateu, fa dervers d'un any
Als estufats, fatxes i demés ni aigua...
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente