cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

El Pi, Volem Sencelles i el PSIB arriben a un acord de govern a Sencelles

Els caps de llista de les candidatures d’El Pi Sencelles i Biniali, Volem Sencelles i PSIB-PSOE han signat aquest dimarts l’acord per a governar el municipi de Sencelles aquesta legislatura.

El document estableix que Joan Carles Verd (El Pi-Proposta per les Illes Balears) serà el batle del municipi els propres quatre anys. A més, el grup d’El Pi gestionarà les àrees d’Urbanisme, Personal, Festes, Esports i Cultura.

Per la seva part, Joan Rigo, regidor de Volem Sencelles, assumirà les àrees de Medi Ambient, Participació i Igualtat. Per acabar, María José Cosano, regidora del PSIB PSOE s’encarregarà de les àrees d’Educació, Serveis Socials i Promoció Econòmica.

Els tres portaveus manifesten la seva convicció que aquest és «un bon acord, sufcientment flexible perquè en un futur es pugui ampliar a altres formacions polítiques, i que garantirà als sencellers i sencelleres un govern municipal fort i cohesionat, amb capacitat de dur a terme els compromisos adquirits durant la campanya electoral».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per llonguet, fa dervers d'un any
Molt ben fet, el Pi. Per condicionar des del centre i no quedar arraconats a l'esquerra de l'esquerra espanyola (com Més) s'ha de poder pactar cap a dues bandes. Sempre pel mig!

Això no ho entendran els que tenen vocació de crossa i només poden tenir un soci, que els acabarà absorbint.
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente