cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Francina Armengol: «Lluitarem intensament per evitar un govern del PP i VOX a Espanya»

El Comitè Federal extraordinari del PSOE ha ratificat les llistes del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats i al Senat per Mallorca per a les eleccions generals del 23 de juliol, amb la Secretària General de la formació, Francina Armengol, encapçalant la llista al Congrés, i amb Pere Joan Pons i Teresa Suárez, al Senat per Mallorca.

«Lluitarem intensament per evitar un govern del PP i VOX a Espanya» ha dit Armengol qui ha exposat, també, que «sortim a guanyar per evitar governs de PP i VOX que ja a les Balears estam veient a ajuntaments on la llista més votada ha estat el PSOE».

Armengol ha ressaltat que «els i les socialistes som l'esperança per la gent que no vol tornar enrere, que vol continuar avançant, i estem preparats per afrontar les eleccions del 23 de juliol amb força, valentia, compromís i ganes per ser el mur de contenció de les dretes».

«Com a secretària general, candidata al Congrés i líder de l'oposició faré feina des de les Illes Balears i des de Madrid perquè tenim una societat amb més drets i més oportunitats que mereix continuar creixent com està fent i sense donar ni una passa enrere», ha dit Armengol.

La delegació de les Balears que ha participat en el Comitè Federal, a més d'Armengol, ha estat composta pel Secretari General de la Federació Socialista d'Eivissa, Josep Marí 'Agustinet'; el Secretari General de l'Agrupació Socialista de Formentera, Rafa Ramírez; el secretari de Transició Ecològica Justa i Preservació de la biodiversitat del PSOE, Marc Pons; així com els membres del PSIB-PSOE que formen part de la delegació elegida al 40 Congrés del PSOE per representar les Balears: Isabel Oliver, Silvana González i Iago Negueruela, i la diputada electa per Eivissa, Pilar Costa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per barrufet, fa dervers d'un any
-Quin sarcasme que tens Francina,.... a on havíes
d´haber haber lluitar de valent era a las Balears a fin de que no guanyes el "PP/VOX" i no ho habeu aconseguit,... del que passi al reste d´Espanya a mi me la porta
d´aquella manera (ja saps).
Valoració:1menosmas
Per Alerta, fa dervers d'un any
Canvieu d'empresa i que INDRA no fiqui les mans.
Valoració:1menosmas
Per Obvi, fa dervers d'un any
Lluitareu com fins ara? És per així com heu lluitat que ens trobam aquí!
Podem aplegar!
Valoració:3menosmas
Per pecador, fa dervers d'un any
Parole, parole, parole.

És l'hora de l'antifeixisme pragmàtic d'acció i omissió, no de pensament i paraula.

Prohens, presidenta lliure d'ultres.
Valoració:1menosmas
Per Portes giratòries, fa dervers d'un any
Pilar Costa que surt a la foto, o la pròpia Armengol, o en Pons, etc, tota aquesta tropa que viu de la política anys i panys, volen aturar el PP? Per ventura la gent ha arribat a la coclusió que no ho paga. Es pensen, aquests progres, que repartir almoina entre els pobres els sortirà a compta. Van errats, els pobres mal subvencionats veuen que ells, els polítics que volen fer creure que són d'esquerres, en realitat viuen com a reis.
Valoració:7menosmas
Per inca, fa dervers d'un any
Home, ja era com a hora, us heu dedicat 4 anys a fer tot al contrari, fent polítiques econòmiques de dretes i maquillant el tema amb alguna llei social i descafeïnada. La llei mordassa ja tal, no?
Valoració:7menosmas
Per Xx, fa dervers d'un any
I per què en 4 anys no han tornat la llei mordassa ? Si tant democràtics són, bé que ho haurien pogut fer per a millorar la societat. Es deuen trobar còmodes en mig de la restricció de drets ciutadans. Un vertader fàstic.
Valoració:9menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Cuanto inútil y parásito.
Valoració:1menosmas
Per Segur!, fa dervers d'un any
Lluitar abans de les eleccions fent les coses ben fetes hagués estat més efectiu.
Valoració:13menosmas
Per Ics, fa dervers d'un any
Però si no es plantegen una cosa que ara ja poden fer: cedir les abstencions necessàries per neutralitzar la influència de vox a les Illes Balears!
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente