cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Ara Eivissa: «Per al Partit Popular les nostres illes no són més que solars sense edificar enmig del Mediterrani»

«Després d’unes eleccions municipals i autonòmiques on lamentablement ha guanyat el negacionisme climàtic, el Partit Popular al Govern Balear presenta un paquet de mesures ecocides entre les quals sorprèn (o no) l’eliminació de les Zones d’Alt Valor Agrari (ZAVA). Recordem que el Consell d’Eivissa ha eludit deliberadament des de 2019 delimitar aquestes zones». Així ho ha denunciat aquest dimecres l'agrupació Ara Eivissa.

Per als sobiranistes eivissencs, aquesta mesura, juntament amb l’eliminació del mateix Consell d’un informe preceptiu i vinculant sobre el valor fèrtil de zones concretes, «ens allunya la possibilitat d’un demà amb sobirania alimentària, contradient totes les recomanacions científiques en matèria de transició ecosocial».

Així, remarquen que el PP continua amb «la seva línia negacionista, la qual excedeix tots els límits». Per això, des d'Ara Eivissa continuaran insistint en el fet que «fer política no és inventar o eliminar límits, sinó reconèixer els límits biofísics reals, especialment importants en una illa petita de la qual cal tenir màxima cura del seu territori».

Finalment, Ara Eivissa denuncia que «per al Partit Popular les nostres illes no són més que solars sense edificar enmig del Mediterrani. I no dubtaran a destruir encara més el territori, impedir la necessària diversificació econòmica i continuar ancorats en la dependència total de la indústria turística». «Sembla una obvietat, però volem remarcar-ho: Una economia sostenible sense l’agricultura és impensable, i l’agricultura sense sòl rústic és impossible», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per És exactament així, fa dervers d'un any
Talment. I tant s'els f0t tomar un castell medieval, una església gòtica o un pont modernista, per aixecar al seu lloc una mòle de formigó, si els cauen unes bones comissions.
Ara se m'acaba d'ocórrer una idea, perque siguin ells, els que tomin el nyarro de Sa Feixina.
Valoració:5menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
Agradi o no. Caigui qui caigui, hi ha tres espanyes ben diferenciades amb el tracte que reben: España, la espanya limítrofe, i l'espanya agregada. I així ens va. El polítics sols van a lo seu, i passen de tots nosaltres. De tú, de jo, i de la mare que ens va parir.
Valoració:4menosmas
Per D'acord, fa dervers d'un any
Ben segur que és ver això que diuen els d'Ara Eivissa, però la llàstima és que segurament no han estat convincents en la defensa de tot això que diuen. Ha de ser així per força, sinó haurien guanyat les eleccions o no les hagués guanyades el PP. Aquest és el problema que tenim perquè una de dues, o no duen a terme la teoria que prediquen o si la duen a terme, ho fan amb tal incompetència que el perjudis que provoquen a la gent són superiors als beneficis. El tema del català és una prova claríssima. Diuen que és per ètica que defensen la llengua discriminada però després, per a o per b, el català, quan els progres governen, perd prestigi social.
Valoració:6menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Es tierra, ¿no? no Waterwold.
Valoració:-8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente