algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

L'extrema dreta insisteix en l'oferta d'una «mà estesa però ferma» a Prohens i altres caps del PP

El líder de VOX ha tornat a mostrar la «mà estesa» al PP per a aconseguir majories alternatives en aquells territoris on dreta i extrema dreta pot sumar majoria parlamentària, com és el cas de les Balears. El líder espanyolista ha criticat les «pressions, mentides, manipulacions i invencions» sobre aquests possibles pactes per a aconseguir diferents governs.

Aquest missatge entra en contradicció amb el missatge de Feijóo de fa un dies, que donava suport a les candidatures dels caps de la llista més votada que volguessin governar en minoria. El líder del Partit Popular a nivell estatal mostrava així el seu suport a Marga Prohens, que ha manifestat no voler pactar amb VOX.

Amb tot, els partits d'esquerra insisteixen que aquesta política d'ambigüitats és una estratègia electoralista per al 23J. Des del PSOE es mostren convençuts que PP i VOX volen endarrerir els pactes, que veu molt probables, després dels comicis per a «no quedar retratats».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa 11 mesos
Tot això em fa recordar quan en José Ramón Bauzán s’enfrontà an en Carlos Delgado per a encapçalar el PP de Balears. Sa gent es pensava que en Bauzán representava sa moderació enfront d’en Delgado i en Bauzán guanyà, però aviat es veié que, en bona mesura, havien fingit un enfrontament i que en Delgado havia col·locat molt bé sa seua gent afí. És a dir, que no mos pensem que un govern del PP en solitari sense Vox suavitzi res
Valoració:2menosmas
Per Mateu, fa 11 mesos
Querían un cambio los españoles espera pasado el veranito ,otra vez recortes y bajadas de sueldo es el único cambio que van a ver .
Valoració:2menosmas
Per És el que el PP vol, fa 11 mesos
Jo crec que.això és el que.li fa il.lusió al PP.
Si féssin la prova i qualque partit progressista li.iferís l'abstenció a canvi de respectar la Llengua, el mediambient o qualsevol altre petició pel bé de la nostra terra, és gairebé segur que la presidenta diria que.no
Valoració:7menosmas
Per Carlos Vilalta, fa 11 mesos
Lo más importante es hacer respetar y garantizas la aplastante y patriótica voluntad popular
Valoració:-5menosmas
Per Vergonya!, fa 11 mesos
A canvi de que ells dirigeixin una conselleria de.Mala Educació, una d'incultura, una altra d' interior a vice- presidència del Govern.
Això no és estendre una mà, això és una coacció
Valoració:8menosmas
Per Xx, fa 11 mesos
Bocs representa una involució fatal, en primer lloc per la democràcia estatal, en general, i en segon lloc per les persones en particular. Vade retro !
Valoració:8menosmas
Per scripta, fa 11 mesos
Ara? Una mà estesa a la "derechita cobarde"? Ja ho val...
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente