cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

El PSOE confia que els pactes de PP i Vox es retratin en campanya en constituir els parlaments autonòmics

El PSOE ha manifestat públicament que la convocatòria electoral anticipada té un component estratègic en matèria de forçar l'actuació del Partit Popular, que necessita el suport o l'abstenció de VOX en diferents comunitats autònomes per a governar. Així, espera que els partits entrin en contradiccions durant la campanya.

El partit ha restat transcendència a la previsió del PP d'endarrerir les investidures de presidents autonòmics fins al cap de les eleccions generals del 23 de juliol. El partit considera que aquestes aliances entre el PP i Vox s'hauran de posar de manifest abans, en plena campanya electoral, quan s'acordin les meses dels parlaments autonòmics i calgui pactar els seus presidents.

Les constitucions dels plens municipals no preocupen al Partit Popular ja que, en cas de desacord, la llista més votada assoleix la batlia. Igualment, durant els següents mesos d'han de constituir els dotze parlaments autonòmics que es van renovar diumenge passat. Els debats d'investidura poden endarreir-se després del 23J, però el PSOE augura que els acords «retrataran» les complicitats de PP i VOX.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Antifa, fa 10 mesos
Venga, un empujoncito mas y lo enviamos algunas definitivamente
Valoració:0menosmas
Per antifa (el ver), fa 10 mesos
Ull amb la dreta fatxa, el seu objectiu, atacant i mentint, és poder comandar per a seguir amb la vella corrupció. Ull electors catalans !
Salut i independència !
Valoració:0menosmas
Per Carlos Vilalta, fa 10 mesos
Los grandes estrategas del ridículo final.
Valoració:0menosmas
Per Plorar, fa 10 mesos
Ara ploren? Si han estat el PSOE i els seus aliats amb les seves polítiques minisocials els que han obert les portes a la dreta i a VOX. És ver, aquest Sanchez és un impresentable.
Valoració:2menosmas
Per Tomeu, fa 10 mesos
Quin impresentable en Sánchez.
Vol que el PP pacti amb VOX per ell quedar bé. És a dir, cuanto peor, mejor.
El que ha de fer MÉS és abstenir-se a la investidura de na Prohens i anunciar-ho avui mateix.
Valoració:5menosmas
Per periolisto, fa 10 mesos
Y los del PSOE con Bildu?
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente