cielo claro
  • Màx: 20.67°
  • Mín: 13.08°
20°

L'Ajuntament de Palma quedarà en mans de la dreta i l'extrema dreta

Amb el 99,15 per cent dels vols escrutats, l'Ajuntament de Palma vira a la dreta i el Partit Popular és la força més votada amb 10 escons. El segueix el PSIB, que perd un regidor a la capital i es queda amb només 8 representants en el municipi.

L'extrema dreta augmenta considerablement la seva representació i passa de 4 a 7 escons. MÉS-Estimam Palma manté els seus tres regidors i Unides Podem baixa i només tendrà un representant a l'Ajuntament.

La participació ha augmentat un 4 per cent a Palma i arriba al 54,42 per cent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Fulgensiooo, fa 10 mesos
Los piruletos són los herederos (travestidos de izquierdistas) de los quelitas, (sobiranistes de pedra picada) del partiducho desaparecido "Sobiranistes per les Illes".
¿Quien se acuerda de la apuesta de Quelitas i del ingeniero de barcos de rejilla?
Son los 2mil y pico de cuota friki fija que nos va muy bien para seguir subiendo. Son "auténticos", sí. Peró ni sobiranistas ni izquierdistas. Son auténticos cómplices de la ascendión ddl fascismo. Grandrs practicantes de "cuanto peor, mejor".
Piruletas para todos.
Valoració:0menosmas
Per Fulgensssio, fa 10 mesos
@escardapenyes,
Por favor, no nos jodas el invento. Nos viene perfecto que exista una izquierda "auténtica" que nos facilite elección tras elección ir subiendo posiciones. Y todo a cambio de satisfacer sus egos y un par de piruletas.
Valoració:-1menosmas
Per escardapenyes, fa 10 mesos
Ja ho diu la dite," tants de caps, tants de barrets " ara no és hora de jemegar, ho tornaré repetir encara que no valgui per res, mentres no anem junts no ferem res, és bó d'entendre mentres siguem molts a repartir es meló, menors tallades ens tocaran.
És increïble que això sigui tan mal de entendre.
Els que estimau Mallorca, pensau amb ella antes que se cadira,encara que vos costi.
Salut i República per la independència.
Valoració:2menosmas
Per dic, fa 10 mesos
Carlos Vilalta:Estas orgullós de que hagi guanyat el partit més corrupte d´Europa? fas pena.
Valoració:3menosmas
Per antifa (el ver), fa 10 mesos
@CarlosVilalta. Molt bé doncs, fatxas anau-vos preparant, que en la present legislatura arribaran les sentències de les corts europees sancionant aquelles accions repressives i antidemocràtiques que tant us agraden. Us haureu de menjar molts gripaus amb alls i patates, però que molts, i amb llàgrimes purgar les malifetes comeses. Us desig un molt gran profit !!!!!!
Todó un orguyo nasioná !!!!!!!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Valoració:5menosmas
Per xisca, fa 10 mesos
Siguin quins siguin els resultats, quan MALLORCA faci l'esclat, el foresterum partirà de la meva illa i tornarà a ser NOSTRA, dels que de veritat l'estimam. Sabem esperar.
Valoració:2menosmas
Per Cap ferrerico, fa 10 mesos
CUP, ja estau contents?
Valoració:3menosmas
Per Fulgensiooo, fa 10 mesos
A hores d'ara queda clar que quan els de la CUP-Crida per Palma parlaven de "el poble" en realitat parlaven dels seus 879 votants.
Molt agraït per la vostra contribució a desmobilitzar a l'esquerra. En voler, passau per l'Ajuntament i vos don les 879 piruletes.
Ahhh, Jero, crec que el futur Conseller d'Educació vol fer-te una proposta, que sé que el vostre ego agrairà.
Valoració:7menosmas
Per Carlos Vilalta, fa 10 mesos
Extraordinara, maravillosa victoria en las Islas y en el resto de la Nación y devacle del pancatalanismo por doquier. Como dice las canción, volverán banderas victoriosas....
Valoració:-17menosmas
Per Mallorquí, fa 10 mesos
Orgull llonguet 👌💪🏼
Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente